NFL: hihetetlen ok miatt lehet, hogy nem kerül be a ligába az irányító

Vágólapra másolva!
2023.03.04. 15:04
null
Will Levis halálosan fél a tejtől, ezért az NFL-csapatok nem biztos, hogy kiválasztják (Fotó: Getty Images)
Sajtóhírek szerint az amerikaifutball-liga (NFL) csapatai azért nem választják ki az idei játékosbörzén (draft) a Kentucky Wildcats irányítóját, Will Levist, mert halálosan fél a tejtől.

 

Will Levis a 2022-es idényben 2406 yardot passzolt 19 touchdown és 10 interception mellett, ezzel 60.9-es QB-ratinget (irányító-mutató) tudott felmutatni. A Kentucky quarterbackjét előkelő helyre várják a játékosbörzén is, s a most zajló 2023-as felmérőn az irányítók rangsorában az 5. helyen végzett, így több csapat érdeklődését is felkeltette.

Források viszont most azt állítják, több NFL-csapat is aggódik, mert kiderült, Levis halálosan fél a tejtől.

Az NFL vezető draftelemzője, Jacob Infante Twitter-oldalán arról számolt be, hogy Levis rémülten felsikolt már a tej láttán is, az ízéről nem is beszélve, s ez akadályozza napi feladatait, ezáltal nehezebben tud beilleszkedni az NFL programjába.



Levis azonban magabiztos, s azt nyilatkozta az nfl.com-nak, hogy az a célja, hogy mindenkinél többet nyerjen.

„Én akarok lenni minden idők legjobbja. Szerintem őrült, aki nem így gondolja. Úgy gondolom, képes vagyok rá, hogy bajnoki címig vezessek egy csapatot” – jelentette ki Will Levis, megjegyezve, nem várja el magától, hogy azonnal a liga legjobb irányítója legyen, de folyamatosan szeretne fejlődni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik