NFL: elcserélését kérte a 2019-es idény MVP-je

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.27. 18:03
null
Lamar Jackson elcserélését kérte a Baltimore Ravenstől (Fotó: Getty Images)
Kezdeményezte saját maga elcserélését az amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Baltimore Ravens 26 éves irányítója, a 2019-es idény legértékesebb játékosának megválasztott Lamar Jackson, aki a hírek szerint még március 2-án jelezte klubjának, hogy szeretné máshol folytatni pályafutását.

 

A 2018-as játékosbörze első körében kiválasztott Lamar Jackson valósággal berobbant a profi ligába, hiszen 2019-ben megválasztották az év legértékesebb játékosának (MVP), s a Baltimore Ravenst háromszor is rájátszásba vezette, de ott már nem tudott maradandót alkotni.

A több liga- és franchiserekordot is tartó Jacksonra a hírek szerint március 7-én egy nem exkluzív franchise taget tett a Ravens, ugyanakkor az irányító most közölte, március 2-án kérte klubját, hogy cseréljék el.

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni mindazt a szeretetet és támogatást, amit folyamatosan mutattok felém. Csodálatosak vagytok és nagyon hálás vagyok nektek” – kezdte a szurkolóknak címzett üzenetét Lamar Jackson. – Szeretném, hogy tudjátok: ne higyjetek el mindent, amit rólam olvastok. Hadd válaszoljak személyesen a jövőbeli terveimmel kapcsolatos kérdésekre Március 2-án cserét kértem a Ravenstől, mert a klub nem volt érdekelt abban, hogy megadja nekem azt az összeget, amit kérek. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy szeretem a futballt és az az álmom, hogy Super Bowl-győzelemhez segítsem a csapatot. Mind nagyszerűek vagytok, de olyan üzleti döntést kellett meghoznom, amely a legjobb a családomnak és nekem. Nem számít, milyen messzire megyek, vagy merre visz a karrierem, a baltimore-i szurkolók mindig közel állnak hozzám” – fogalmazott Twitter-oldalán Lamar Jackson.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik