Super Bowl: a Kelce testvérek sajátos módon gratuláltak egymásnak

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 20:42
null
Jason Kelce viccesen szólt oda testvérének a Super Bowlon (Fotó:Twitter)
Az 57. Super Bowlon hatalmas figyelmet kapott Jason és Travis Kelce, hiszen ők voltak az első testvérpár az NFL történelmében, akik megmérkőzhettek a nagydöntőben egymással. A Chiefs 38–35-ös győzelme után mindketten dicsérően, mégis humorosan beszéltek a kapcsolatukról és a meccsről.

Először a vesztes oldalon álló Eagles center, Jason Kelce mesélte el, mi volt az első reakciója a meccs után:

„Nagyon elérzékenyültem, amikor megláttam anyát és apát, viszont Travisszel már nem voltam túl érzéki. Odamentem hozzá, és csak annyit mondtam: B...d meg, gratulálok.”

A vicces felütést követően az idősebbik Kelce – aki már nyert bajnoki címet a Philadelphiával – komolyra fordította a szót:

„Az utóbbi két hét fantasztikus volt a családunknak. Nagyon örülök Travnek és a Chiefsnek, hiszen sok embert ismerek abban a csapatban, akik segítettek Philadelphiába kerülnöm, köztük a vezetőedző Andy Reid is. Frusztrál, hogy nem sikerült nyerni, de mindenesetre örülök az ő sikerüknek is.”


A Chiefs sztrárja, Travis Kelce a meccs utáni sajtókonferencián minden testvéri piszkálódást félretett és csak magasztalta a testvérét.

„Nincs nagyon mit mondani egy szerettünknek egy ilyen helyzetben. Mindig viccelődünk és azt mondjuk, meg szeretnénk verni a másikat a legnagyobb meccsen, de ez mégis fura érzés. Minden tiszteletem az Eaglesé, Jasonnek pedig nem tudok mást mondani, minthogy szeretem és egy pokolian jó idényt játszott” – fogalmazott az immár kétszeres bajnok tight end könnyes szemekkel.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik