NHL: úgy fordított az Ottawa, ahogyan még sosem – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 09:44
null
Tim Stützle (jobbra) így ünnepelte a győzelmet jelentő gólját (Fotó: Getty Images)
Az Ottawa Senators három perccel a rendes játékidő vége előtt még kétgólos hátrányban volt, de sikerült egyenlítenie, és a hosszabbításban le is győzte 4–3-ra a Calgary Flamest az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján.

 

Az ottawai meccs első gólját Brady Tkachuk ütötte, örülhetett a hazai publikum, de hárommal válaszolt a Calgary, és az utolsó három percre fordulva még 3–1-re vezetett. A vége előtt 2:14 perccel Drake Batherson szépített, 18:32-nél Alex DeBrincat egyenlített, majd a hosszabbítás harmadik percében Tim Stützle – aki a korábbi három hazai gólban is benne volt – beütötte a Senators győztes gólját.

Az ottawaiak először nyertek meg mérkőzést úgy, hogy többgólos hátrányt dolgoztak le ilyen rövid idő alatt az alapjátékidő végén.

A Senators ötöt megnyert a legutóbbi hat mérkőzéséből, de még így is csak a 14. helyen áll a Keleti konferenciában. A Flames nyolcadik nyugaton.

AZ EGYENLÍTŐ GÓL


…ÉS A GYŐZTES GÓL


Sikeres napja volt az Arizona Coyotesnak is, amely 4–2-re győzött a Nashville Predators vendégeként, ezzel 19 mérkőzés után megszakította idegenbeli nyeretlenségét. A Coyotes ezt megelőzően legutóbb november 23-án a Carolina Hurricanes otthonában nyert vendégként.

NHL, ALAPSZAKASZ
Ottawa Senators–Calgary Flames 4–3 – hosszabbítás után
Nashville Predators–Arizona Coyotes 2–4
Minnesota Wild–Florida Panthers 1–2 – szétlövés után
Vancouver Canucks–Detroit Red Wings 1–6
Los Angeles Kings–Buffalo Sabres 5–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik