NHL: Ovecskin nélkül nem megy, megint kikapott a Capitals

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.22. 06:52
null
Sorozatban ötödik vereségét szenvedte el az Alekszandr Ovecskint nélkülöző Washington Capitals (Fotó: Getty Images)
Sorozatban ötödik mérkőzését veszítette el az édesapja halála miatt Alekszandr Ovecskint nélkülöző Washington Capitals az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerinti szerdai játéknapján: a fővárosiak otthon kaptak ki 3–1-re a Detroit Red Wingstől.

A Nyugati konferenciát vezető Vegas Golden Knights meglepetésre szétlövéses vereséget szenvedett a főcsoport utolsó előtti helyén álló, de legutóbbi három meccsét megnyerő Chicago Blackhawkstól.

A Toronto Maple Leafs Mitchell Marner öt (!) asszisztjával, Ryan O’Reilly mesterhármasával és egy gólpasszával, illetve John Tavares egy találatával és három asszisztjával győzött 6–3-ra a Buffalo Sabres otthonában.

Az Edmonton Oilers 4–2-es Philadelphia Flyers elleni hazai sikere során a hazaiak fordítást jelentő találatánál a gólszerző Connor McDavid karrierje 800., az asszisztot jegyző Leon Draisaitl a 700. pontját jegyezte. Előbbi ezzel illusztris társaságba került, hiszen az NHL történetében mindössze négyen voltak képesek ennél gyorsabban eljutni 800 pontig – az Olajosok csatárának 545 mérkőzésre volt szüksége ehhez.





NHL
ALAPSZAKASZ

Carolina Hurricanes–St. Louis Blues 4–1
New Jersey Devils–Montreal Canadiens 2–5
Tampa Bay Lightning–Anaheim Ducks 6–1
Washington Capitals–Detroit Red Wings 1–3
Buffalo Sabres–Toronto Maple Leafs 3–6
Minnesota Wild–Los Angeles Kings 2–1
Nashville Predators–Vancouver Canucks 5–4 – szétlövéssel
Chicago Blackhawks–Vegas Golden Knights 3–2 – szétlövéssel
Edmonton Oilers–Philadelphia Flyers 4–2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik