NHL: a kisfiú ütőt kapott ajándékba, a biztonságiak hazazavarták

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.04.11. 17:16
null
Nick Suzuki jót akart, jót is tett, de végül rosszul sült el (Fotó: Getty Images)
Többszörösen is balszerencsésen sült el Nick Suzukinak, az NHL-ben szereplő Montreal Canadiens sztárjának kedves gesztusa a Toronto Maple Leafs elleni mérkőzésen. Egy kisfiút próbált megajándékozni, aki sebes szájjal volt kénytelen hazamenni még a meccs előtt.

Hunter Beauparlant nagy Canadiens-szurkoló, édesapjával, Steve-vel a torontói meccsre tudott jegyet szerezni. A kisfiú egy A3-as lapra készített színes feliratot, amellyel Nick Suzukit éltette a palánkra tapadva a mérkőzés előtti bemelegítéskor. A Habs csatára értékelte a gesztust, a melegítés végén odakorcsolyázott a palánkhoz, és átdobott a plexi fölött egy korongot Hunternek.

Itt kezdődtek a bajok.

A kisfiú nem kapta el a korongot, amely a kezei között átcsúszva éppen a szájára pottyant. Hunter alsó ajka felrepedt, a kisfiú elsírta magát, Suzukit pedig nem hagyta nyugodni az eset. Kimászott a lelátóra, aláírta az A3-as lapot, majd készült néhány, nem éppen tökéletes közös fotó a még pityergő kissráccal.

A csatárnak még így is lelkiismeret-furdalása volt, ezért odaadta a hokiütőjét Hunternek. A srác ettől már igazán boldog lehetett, Suzuki pedig nyugodtan térhetett vissza a társaihoz. Bár adott egy gólpasszt, a Montreal 3–2-es vereséget szenvedett a házigazda Maple Leafstől.

Ám Hunter és Steve Beauparlant mindebből már semmit sem látott, a torontói biztonságiak ugyanis nem sokkal Suzuki távozása után figyelmeztették őket, a hokiütő veszélyes eszköznek minősül, így nem való sportesemény lelátójára. Vagy átadják nekik az ütőt, vagy viszontlátásra...

A kisfiú ragaszkodott az ütőhöz, és a pakkal, az aláírással és a fotókkal együtt hazavitte. Apja később a Twitteren számolt be az eseményekről, s azután, amilyen publicitást kaptak a történtek, nem kizárható, hogy valamelyik klub még vendégül fogja látni Huntert a közeljövőben.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik