Super Bowl: megérkezett a halftime show hivatalos előzetese!

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.21. 17:13
Mint ismert, minden idők egyik legnagyobb show-ját láthatjuk majd az 56. Super Bowl nagyszünetében. A szervezők közlése alapján Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar biztosítja majd a remek hangulatot a Rams új arénájában, Los Angelesben, ahol 30 év után rendeznek ismét NFL-nagydöntőt. Most pedig megérkezett a nagyszünet hivatalos előzetese, amely a „The Call” címet kapta, azaz „A Hívás”-t.

Az amerikai film- és videóklip-rendező F. Gary Gray rendezésével készült el a kis kedvcsináló videó, amelyben a főszereplők a telefonjukra kapott üzenet után elindulnak Los Angelesbe, a Rams stadionjába, hogy fellépjenek. A zenét hozzá a Grammy-díjas dalszerző és producer, Adam Blackstone szerezte – olvasható a nypost.comon.

„Most, hogy már csak hetekre vagyunk minden idők legjobban várt halftime show-jától, a rajongók ízelítőt kapnak abból a varázslatból, amely feltehetően a popkultúra történetében kolosszális pillanat lesz” – fogalmazott Todd Kaplan, a Pepsi marketingosztályának alelnöke a Pepsi nevével fémjelzett halftime show kapcsán.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik