NHL: hiába a rövid idő alatt kapott négy gól, meglett a 800.

Vágólapra másolva!
2016.04.04. 07:00
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszában Joel Quenneville, a Chicago Blackhawks edzője 800. NHL-győzelmét szerezte meg annak ellenére, hogy csapata négy gólt kapott egymás után a második harmad végeén és a harmadik játékrész elején.

Továbbra is őrzi harmadik helyét az NHL Nyugati főcsoportjában a Chicaco Blackhawks. Az Illinois állami csapat szűk két harmad alatt hatgólos előnyre tett szert, és bár a vendég Boston Bruins 10 perc alatt felzárkózott két gólra, végül sikerült nyernie Joel Quenneville csapatának. A háromszoros Stanley-kupa-győztes kanadai szakember a 800. győzelmét aratta az az észak-amerikai profi jégkorongligában.Chicaco Blackhawks. Az Illinois állami csapat szűk két harmad alatt hatgólos előnyre tett szert, és bár a vendég Boston Bruins 10 perc alatt felzárkózott két gólra, végül sikerült nyernie Joel Quenneville csapatának. A háromszoros Stanley-kupa-győztes kanadai szakember a 800. győzelmét aratta az az észak-amerikai profi jégkorongligában.

Szintén nyert a Chicago legfőbb üldözője, az Anaheim Ducks, amely a Nyugati főcsoportot vezető Dallas Starst verte meg 3–1-re. A tesaxiak előnye két pontra csökkent, mivel a St. Louis Blues 5–1-re győzni tudott a Colorado Avalanche otthonában, míg a Winnipeg Jets ugyanilyen különbséggel diadalmaskodott a Minnesota Wild felett.

Zsinórban hatodszor nyert a Pittsburgh Penguins, a Keleti főcsoportban második gárda a Philadelphia Flyerst ellen nyert 6–2-re

NHL
ALAPSZAKASZ
Chicago Blackhawks
–Boston Bruins 6–4
Pittsburgh Penguins–Philadelphia Flyers 6–2
Colorado Avalanche–St. Louis Blues 1–5
Winnipeg Jets–Minnesota Wild 5–1
Anaheim Ducks–Dallas Stars 3–1

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik