NBA: összeállhat az Anthony, Bryant, James trió a Lakersnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.06. 07:49
Elképesztő erősítéseket tervez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő, az előző szezonban nagyon gyengén teljesítő Los Angeles Lakers.

A Lakers az előző idény szenvedését (27 győzelem mellett 55 vereség) sztárigazolásokkal próbálja feledtetni. Amerikai sajtóhírek szerint Carmelo Anthony (New York Knicks) és LeBron James (Miami Heat) szerződtetéséről is tárgyalásokat folytat a Los Angeles-iek általános igazgatója, Mitch Kupchak.

A hírek szerint Anthonynak 95 millió, Jamesnek 85.5 millió dolláros gázsit garantálnának négy évre. James esetében ez az összeg jóval alacsonyabb, mint a Miami által kínált 115.1 millió, ráadásul a Phoenix Suns, a Houston Rockets, a Dallas Mavericks és a Cleveland Cavaliers is sorban áll a klasszisért. Ugyanakkor James korábban a Miamit is azért választotta, mert Chris Boshhal és Dwyane Wade-del nagy hármast alkothatott. A Lakers nagy trióját most James mellett Anthony és az előző szezon nagy részét sérülés miatt kihagyó, de már egészséges Kobe Bryant alkothatnák.

Más kérdés, hogy Anthony megszerzése sem lesz egyszerű, hiszen a Knicks szeretné megtartani, de a Dallas és a Chicago Bulls is érdeklődik nála.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik