Vizes vb: Jobban rástresszelek erre a vb-re, mint kéne – Burián Katalin

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.06.23. 19:42
null
Burián Katalin a kelleténél is jobban rástresszel a vb-re (Fotó: Tumbász Hédi)
Molnár Dóra és Burián Katalin 200 méteres hátúszásban, Szabó Szebasztián pedig 50 méteres gyorsúszásban lesz ott pénteken a döntőben. Az elődöntőjük után kérdeztük őket. 

Burián Katalinaz idejével természetesen nem elégedett, hiszen tud ennél sokkal jobbat is, de miután igen nehéz időszakon van túl, és mentálisan sincs topformában,a döntőbe jutással elégedett. Videónkban részletesen is beszél arról, miért stresszel rá a kelleténél is jobban erre a világbajnokságra, és mik azok a dolgok, amelyek miatt elvesztette a korábbi önbizalmát.

Molnár Dóra ellenben mindennel elégedett volt az elődöntő után, ami nem is csoda, hiszen élete első világbajnokságán, 15 évesen döntőt úszik. Arra pedig nincs különösebb célkitűzés, csak élvezni akarja.

Szabó Szebasztián egyéni csúccsal, a hetedik helyen jutott be az 50 méteres gyorsúszás döntőjébe. Az elődöntő után azt mondta, nem mer semmit ígérni, de a pénteki fináléban még a 21.81-es időnél is jobbat szeretne úszni. Hogy az mire lesz elég? Ilyen rövid távon bármi megtörténhet, főleg, ha a közönség viszi előre.

NŐI 200 M HÁT, KÖZÉPDÖNTŐ – összesített eredmény
1. Phoebe Bacon (Egyesült Államok) 2:05.93
2. Kaylee McKeown (Ausztrália) 2:06.41
3. Ryan White (Egyesült Államok) 2:07.04
...7. MOLNÁR DÓRA 2:09.94

8. BURIÁN KATALIN 2:10.07

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik