Ők 10+1-en a vizes vb legdögösebb pasijai – KÉPEK

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2017.07.14. 19:52
A budapesti vizes világbajnokságon a látvány sem lesz utolsó, és most nem elsősorban az impozáns versenyhelyszínekre vagy a grandiózus megnyitóünnepségre gondolunk. A vizes sportágak képviselőinek izmos testét bizony nem takarja túl sok ruha, így nem csoda, ha a verseny közben nemcsak az eredményeiket látva hagyja el a szánkat az, hogy „wow”. Első körben tíz (plusz egy) dögös pasit mutatunk be, de a férfiak se aggódjanak, hamarosan jönnek a csajok is.

Listánkról nem hiányozhat az úszók Alain Delonja, Camille Lacourt. A 32 éves francia világ- és Európa-bajnok hátúszó, aki a budapesti világbajnokság után visszavonul a versenysporttól és Párizsban klubot üzemeltet majd, tényleg olyan, mint egy filmsztár. Legalábbis tengerkék szemeivel úgy tud belenézni a kamerába, hogy attól a legtöbb nő azonnal szerelembe esik.Camille Lacourt. A 32 éves francia világ- és Európa-bajnok hátúszó, aki a budapesti világbajnokság után visszavonul a versenysporttól és Párizsban klubot üzemeltet majd, tényleg olyan, mint egy filmsztár. Legalábbis tengerkék szemeivel úgy tud belenézni a kamerába, hogy attól a legtöbb nő azonnal szerelembe esik.

Camille Lacourt (Fotó: Instagram)
Camille Lacourt (Fotó: Instagram)

A 200 méteres gyorsúszás regnáló világbajnoka, a brit James Guy mosolyával hódít. Bízunk benne, hogy Budapesten lesz oka az örömre, ehhez az is kell, hogy fő versenyszámában ismét dobogóra állhasson. A riói olimpián ugyanis ez nem sikerült, bár a brit 4x200-as gyors, és a 4x100-as vegyes váltó tagjaként így is két ezüstéremmel tért haza Brazíliából.

James Guy (Fotó: Instagram)
James Guy (Fotó: Instagram)

Ha már Brazília szóba került, akkor az elsősorban 50 méteres gyorsúszásban jeleskedő, 28 éves brazil úszóra, Bruno Fratusra is felhívnánk a figyelmet, akinek tökéletesen kidolgozott testét néhány érdekesnek tűnő tetoválás is díszíti.

Bruno Fratus (Fotó: Instagram)
Bruno Fratus (Fotó: Instagram)

Cseh László nagy ellenfele, a dél-afrikai Chad Le Clos sem maradhatott le a listánkról, az olimpiai és világbajnok pillangózó az eleganciát testesíti meg. Hihetetlennek tűnhet, hogy még mindig csak 25 éves, hiszen az első felnőtt világbajnoki aranyérmét rövid pályán 2010-ben szerezte, és 200 pillangón már a 2012-es londoni olimpián felért a csúcsra.

Chad Le Clos (Fotó: Instagram)
Chad Le Clos (Fotó: Instagram)

Olaszok nélkül nehezen elképzelhető a legdögösebb pasik listája, úgyhogy íme Gabriele Detti, a riói olimpián 400 és 1500 gyorson is bronzot nyerő úszó. Elsősorban göndör fürjeivel és igéző tekintetével hódít, érdemes lesz őt élőben is szemügyre venni a Duna Arénában.

Gabriele Detti (Fotó: Instagram)
Gabriele Detti (Fotó: Instagram)

A medence partjáról nézzünk fel a műugró deszkákra, először az ugyancsak olasz Tommaso Rinaldi miatt. A 25 éves műugró a családi hagyományokat követte, hiszen a két olimpiát is megjárt édesapja, Domenico Rinaldi is ezt a sportágat űzte. Fia mindjárt a vb első napján érdekelt a versenyben, hiszen 1 méteren próbál szerencsét.

Tommaso Rinaldi (Fotó: Instagram)
Tommaso Rinaldi (Fotó: Instagram)

Francois Imbeau-Dulac 3 méteren lesz érdekelt, így, akinek a sármos kanadai fiú jön be, az július 19-ét jelölje be a naptárjában pirossal. Érdemes róla tudni, hogy nagy műkorcsolya-rajongó, és mint a kanadaiak általában, a jégkorongot is szereti.

Francois Imbeau-Dulac (Fotó: Instagram)
Francois Imbeau-Dulac (Fotó: Instagram)

Szuperhős is van ám a listánkon! Na, jó, az óriás-toronyugrók eleve hősök, hiszen 27 méter magasból leugranak és mindezt túlélik. Michal Navrátilnak azonban még igazi, piros színű szuperhős köpenye is van. A 32 cseh versenyző Instagram fotói alapján imádja az életet, a bolondozást, mellette aztán tutira nem lehet unatkozni.

Michal Navrátil (Fotó: Instagram)
Michal Navrátil (Fotó: Instagram)

A magyar férfi vízilabda-válogatott sem néz unalmas napok elé, hiszen hétfőn indul a menetelés, amely a játékosok – és persze a szurkolók – reményei szerint a dobogó valamelyik fokára vezet. Listánk nem lehet teljes magyar pólós nélkül, választásunk a széles mosolyú, szigorú bekkre, Decker Ádámra esett.

Decker Ádám (Fotó: Instagram)
Decker Ádám (Fotó: Instagram)

Hozzá hasonlóan a spanyol Blai Mallarach mindennapjait is a gyermeke tölti ki – Decker Ádámnak a napokban született meg második kislánya –, de a spanyol pólós Instagramja szerint Golden retrievere is fontos szerepet játszik az életében. A következő két hétben azonban neki is csak a vízilabda körül forog a világ.

Blai Mallarach (Fotó: Instagram)
Blai Mallarach (Fotó: Instagram)

A plusz egy fő a „szomszéd fiú” kategória biztos befutója lett volna, de a 19 éves ausztrál Kyle Chalmers szívproblémái miatt kénytelen kihagyni a budapesti vizes világbajnokságon. Nagy kár, hiszen amellett, hogy sok fiatal magyar lány szívét elrabolta volna, a 100 méteres gyorsúszás riói olimpiai bajnokáról van szó…

Kyle Chalmers (Fotó: Instagram)
Kyle Chalmers (Fotó: Instagram)

SZAVAZÁS

Ki a budapesti vizes vb legdögösebb férfi szereplője?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik