Vizes-vb: Ezt a címet jobban értékelem, mint a 2009-est - Hosszú

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.07.29. 20:50
Fölényes győzelmet aratott 400 m vegyesen a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon Hosszú Katinka. Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyen végzett a mai nap programjának záró versenyszámában. Aranyérmesünk  győzelmét követően azt nyilatkozta: ezt a mostani sikerét többre értékeli, mint a négy évvel ezelőttit.
„Nagyon örülök neki, hogy sikerült visszakerülnöm a csúcsra, rengeteget dolgoztam és tanultam ebben a négy évben, ezt a címet jobban tudom értékelni, mint a kétezerkilencest – nyilatkozott a távirati irodának Hosszú Katinka, aki négy éve az olasz fővárosban 400 vegyesen diadalmaskodott. – A tavalyi olimpiai negyedik hely után nagyon jó érzés nyerni. Még négy számom van a vb-n, remélem ezekben is közel kerülök a legjobb időmhöz.”

„Életem harmadik legjobbját úsztam, így nagyon örülök, mert ez jó vb-kezdet. Jobban éreztem magam, mint délelőtt, és most nagyon várom a kétszáz pillangót. A döntőben nem izgultam, tartalékom sem maradt, teljesen kiúsztam magam” – mondta a távirati irodának Jakabos Zsuzsanna.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik