Tokió 2020: Kevin Love sem lesz ott az amerikai kosárcsapat keretében

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.07.16. 19:50
null
Kevin Love nem lesz ott az olimpián (Fotó: Getty Images)
Az Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottjának játékosa, Kevin Love sérülés miatt nem lehet ott a jövő héten kezdődő tokiói olimpián.

Az NBA-ben szereplő Cleveland Cavaliers kosarasa, a 32 éves Kevin Love vádlisérülés miatt hagyja ki a tornát. Nem ő az első, aki elhagyja az amerikai együttest, ugyanis egy nappal korábban Bradley Beal szerepléséről kellett lemondania Gregg Popovich szövetségi kapitánynak, miután a Washington Wizzards játékosa pozitív koronavírustesztet produkált.

Sajtóhírek szerint már a pótlásuk is megvan: JaVale McGee (Denver Nuggets) és Keldon Johnson (San Antonio Spurs) csatlakozik az Egyesült Államok keretéhez.

Az amerikaiak három felkészülési meccset játszottak az elmúlt napokban. Óriási meglepetésre kikaptak Nigériától és Ausztráliától is, majd Argentínát már legyőzték. Az ausztrálok elleni második meccsük éppen Bradley Beal pozitív koronavírustesztje miatt maradt el.

Az Egyesült Államok csapatához a tervek szerint még csatlakozik a jelenleg az NBA-döntőben szereplő Devin Booker, Khris Middleton, Jrue Holiday hármas.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik