Wimbledon: nem indul vegyes párosban a Fucsovics, Babos kettős

Vágólapra másolva!
2021.07.02. 06:44
null
Babos Tímea és Fucsovics Márton párosa már nem szerepel a wimbledoni torna hivatalos oldalán (Fotó: Dömötör Csaba, 2018)
Bár eddig úgy volt, hogy Fucsovics Márton és Babos Tímea elindul a wimbledoni tenisztorna vegyes páros küzdelmeiben, és a sorsolásnál össze is kerültek a Rohan Bopanna, Sania Mirza kettőssel, a torna hivatalos oldalán a sorsolásnál már nem a magyar páros szerepel az indiaiak ellenfeleként.

A wimbledoni torna weboldala szerint Mirzáék első körös ellenfele a szintén indiai Ramkumar Ramanathan, Ankita Raina duó lesz, és az esetükben jelzi is az oldal, hogy beugróként szerepelnek a versenyen.

Az egyesben és párosban is még versenyben lévő Fucsovics menedzsmentje pénteken közölte az MTI-vel, hogy Babos lemondta a vegyest azok után, hogy egyesben és párosban is kiesett Londonban.

Babos egyesben és női párosban is elbúcsúzott, az egyes mérkőzése során kisebb combsérülést szenvedett, és ez szerepet játszott a döntésében.

„Egyénim alatt többször elestem a vizes füvön Wimbledonban, így sajnos sérülés miatt vissza kényszerülök lépni a vegyes párostól – írta Babos Tímea az Instagram-oldalán. – Elkezdem a rehabot, és remélem, mihamarabb visszatérhetek a pályára.”

Fucsovics egyéniben és férfi párosban is versenyben van még, egyesben péntek délután az argentin Diego Schwartzmannal találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik