Tenisz: megvan, ki lesz Fucsovics ellenfele a rotterdami főtáblán

Vágólapra másolva!
2021.02.28. 17:16
null
Fucsovics először játszhat Opelka ellen (Fotó: AFP)
Amint arról beszámoltunk, vasárnap kora délután Fucsovics Márton feljutott a Rotterdamban zajló ATP 500-as tenisztorna főtáblájára, miután a selejtező második körében 6:4, 6:3-ra legyőzte a francia Pierre-Hugues Herbert-t. A délutánra aztán az is kiderült, hogy Fucsovics az első körben az amerikai Reilly Opelka ellen lép pályára.

Bizonyos szemszögből nézve szerencséje volt Fucsovics Mártonnak, hiszen a négy lehetséges ellenfele közül nem a legerősebbel, a torna negyedik kiemeltjével, az orosz Andrej Rubljovval kell megmérkőznie az első fordulóban, hanem a világranglistán 38. helyet elfoglaló amerikaival, Reilly Opelkával.

A világranglistán 58. helyen álló Fucsovics korábban még nem találkozott a nála 20 hellyel előrébb rangsorolt, nála hat évvel fiatalabb amerikaival.

A torna hivatalos Twitter-csatornáján megjelent tervezett menetrend szerint Fucsovics és Opelka 1. fordulós találkozója a centerpálya hétfő esti programjában kapott helyet. A két szabadkártyás, Andy Murray és Robin Haase összecsapása után várhatóan este 21.00 körül kezdődik a magyar teniszező mérkőzése.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik