Tenisz: Bouchard csak egy kérdést tett fel, nem köszönte meg a válaszokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.09. 21:59
Az utóbbi időben rengeteg kritika éri Eugenie Bouchard-t a gyenge szereplése miatt. A 23 éves kanadai teniszező 2014-ben már top 10-es játékos volt, s nagy jövőt jósoltak neki, viszont azóta elmaradtak a nagy eredmények, most pedig már csak a 78. helyen áll.

A sok kritika egyik alapja a túlzott közösségi média fogyasztás. Sokak szerint túl sokat lóg az interneten a fiatal hölgy, ez pedig negatívan befolyásolja karrierjének alakulását.

Instagram-oldalán felettébb aktív, már régebben is megkapta, hogy ahelyett hogy szinte addiktív hajlammal tölti fel az újabbnál újabb képeket, koncentrálhatna inkább többet a teniszezésre...

A minap azt a kérdést tette fel a Twitteren, hogy minek kéne beöltöznie a közelgő Halloween alkalmából. Több sem kellett a troll teniszszeretőknek, kaptak az alkalmon, és elmondták a véleményüket!

Egyesek javaslata szerint lehetne mondjuk top 5-ös teniszező. Mások beérnék egy szimplán sikeres sportolóval, de akad, aki csak egy első körös győztesnek látná beöltözve a szépséget...






Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik