Tenisz: Babos Tímea nem lesz ott a US Openen

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.08.21. 10:26
null
Babos Tímea az olimpia után az US Openen sem lesz ott (Fotó: Dömötör Csaba)
Hivatalos Instagram-oldalán jelentette be Babos Tímea, hogy nem indul az idei US Openen, így profi karrierje során először nem lesz ott olyan Grand Slam-tornán, amelyen alanyi jogon indulhatna.

A teniszező még a wimbledoni tenisztornán szenvedett el súlyos sérülést, ami után már az első mérkőzését feladta a budapesti WTA 250-es tornán, majd az olimpiai szereplését is lemondta.

„Annyi mindent tudnék írni, de megpróbálom rövidre fogni, mert fáj leírni ezeket a mondatokat… Ma valami olyat kellett tennem, amit a karrierem során még sosem! Lemondtam egy Grand Slam tornát, nem lehetek ott az idei US Openen” – áll Babos Tímea bejegyzésében.

A teniszező hozzáteszi, amióta profi szinten játszik (2011), azóta ez az első alkalom, hogy nem indul egy Grand Slam-tornán.

Babos Tímea a bejegyzésében köszönetet mondott szurkolóinak, valamint arról is írt, hogy reméli, mihamarabb visszatérhet.

„Nem tudom, hogy miképp, vagy mikor lesz ennek a sztorinak vége, de próbálok pozitív és türelmes maradni. Hiszem, hogy rendbe jövök, mert akarok még teniszezni, versenyezni!”

Az amerikai nyílt teniszbajnokságot augusztus 30. és szeptember 12. között rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik