Davis-kupa: Karlovic ellen egy hiba is a meccsbe kerülhet – Del Potro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 10:46
null
Marin Cilic és Juan Martín del Potro is sokat tehet azért, hogy hazája javára billentse a mérleg nyelvét (Fotó: Action Images)
Marin Cilic, Horvátország legmagasabban rangsorolt, korábbi US Open-győztes teniszezője az argentin Federico Delbonisszal csap össze a 2016-os Davis-kupa ma rajtoló döntőjének első mérkőzésén.

 

A játéknap második találkozóján a horvát szervagép, Ivo Karlovic egy szintén US Open-bajnokkal, a világranglista-38. Juan Martín del Potróval mérkőzik meg.

„Véleményem szerint Horvátország a nagy esélyese az idei döntőnek – mondta Del Potro a sajtótájékoztatón. – Hazai pályán játszik, erős csapata van, de egy remek hétvégének nézünk elébe és nagy öröm, hogy ismét döntőben játszhat válogatottunk.”

„Karlovic ellen koncentráltan kell teniszeznem. Elég egyszer elvesztenem az adogatásomat, az már a mérkőzésbe is kerülhet. Nagyon jó érzés itt lenni a pályafutásom ezen szakaszában a rengeteg sérülésem után.”

Szombaton a párosok csatájával folytatódik a küzdelem, míg vasárnap a kiírás szerint Cilic Del Potróval, Karlovic pedig Delbonisszal játszik.

DAVIS-KUPA
DÖNTŐ
HORVÁTORSZÁG–ARGENTÍNA
PÉNTEK
Cilic–Delbonis
Karlovic–Del Potro

SZOMBAT
Dodig, Skugor–L. Mayer, Pella

VASÁRNAP
Cilic–Del Potro
Karlovic–Delbonis

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik