Szávay Ágnes párosban sem élte túl az első fordulót Dubaiban

Vágólapra másolva!
2008.02.27. 17:36
Párosban is már az első fordulóban búcsúzott Szávay Ágnes a Dubaiban zajló, 1,5 millió dollár összdíjazású női tenisztornától. A magyar versenyző Marija Kirilenkóval az oldalán szenvedett kétjátszmás vereséget a cseh Kveta Peschke és ausztrál Rennae Stubbs alkotta duótól.
Szávay Ágnes rossz sorozata párosban sem szakadt meg
Imago
Szávay Ágnes rossz sorozata párosban sem szakadt meg
Szávay Ágnes rossz sorozata párosban sem szakadt meg
Imago
Szávay Ágnes rossz sorozata párosban sem szakadt meg

Továbbra sincs formában Szávay Ágnes, aki szerdán délután búcsúzott a Dubaiban zajló tenisztorna páros versenyétől. A magyar teniszezőnő a keddi egyesbeli sima veresége után Marija Kirilenkóval az oldalán sem tudott megújulni.

A magyar-orosz duó a harmadik helyen kiemelt cseh Kveta Peschke és ausztrál Rennae Stubbs kettős ellen mérkőzött. Szávayék az első pillanattól kezdve szinte esélyt sem kaptak, és az első játszmát 6:2-re el is vesztették.

A továbbiakban is a cseh-ausztrál duó játszott magabiztosabban, míg a Szávay-Kirilenko kettős nem tudta átvenni az irányítást. A második szett 6:3 lett, ami azt jelentette, hogy a magyar versenyző már egyik versenyszámban sem került a második körbe.

A magyar versenyző teljesítménye párosban is visszaesett, hiszen az év elején Gold Coaston még tornát nyert Gyinara Szafinával az oldalán – akkor még a világelső párost is legyőztésk, azóta azonban sem az Australian Openen, sem Dohában - és Dubaiban sem - nem jutott túl az első fordulón.

DUBAI, 1,5 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, NŐI PÁROS:

1. FORDULÓ
Peschke, Stubbs (cseh, ausztrál)- Szávay, Kirilenko (magyar, orosz) 6:2, 6:3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik