Pirlo, a szenvedélyes Playstation-játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 09:56
null
Andrea Pirlo (forrás: abola.pt)
Andrea Pirlo, a Juventus ikonja, nemrég megjelent életrajzi könyvében (Penso quindi gioco) mesélt arról, milyen szenvedélyes Playstation-őrült.

A 33 éves – mostanában szakállas – játékos azt írta, hogy amikor a Milanban játszott, Alessandro Nestával volt egy szobában, és órákon át nyomogatták a konzol gombjait.

„A kerék után a legnagyszerűbb találmány a PlayStation. Nestával együtt csodálatos éveket töltöttük el Milanellóban. Korán felkeltünk, 9 órakor reggeliztünk, aztán bezárkóztunk a szobába, és elővettük a játékot. Utána jött az edzés, az ebéd, majd vissza a szobáb délután négyig."

„A küzdelmeink valóságos adrenalinlöketek voltak. Én a Barcelonával voltam, Sandrino is. A Barca a Barca ellen. A kedvencem Samuel Eto'o volt, aki mindenkinél gyorsabban futott. Ennek ellenére gyakran vesztettem. Eldobtam a kontrollert, visszavágót követeltem, aztán megint vesztettem. Egyedül azzal nem védekezhettem, hogy jobb az edzője, mint az enyém. Pep Guardiola volt az edző nála és nálam is. Legalább a kispadon egyenlők voltunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik