„Nem ő a világ királya…” – ezért rúgták ki a Scorsese-filmből CR-t!

Vágólapra másolva!
2015.10.20. 17:11
null
Élete legkönnyebben megkeresett 20 millió euróját teheti zsebre hamarosan Cristiano Ronaldo (Fotó: Twitter)
Könnyen lehet, hogy élete legkönnyebben megkeresett 20 millió euróját teheti zsebre hamarosan Cristiano Ronaldo, miután a Real Madrid ászát kirúgták Martin Scorsese legújabb filmjéből.

 

Mint arról beszámoltunk, egyelőre várat magára Cristiano Ronaldo hollywoodi debütálása, miután Martin Scorsese Oscar-díjas rendező levette készülő filmje stáblistájáról a Real Madrid szupersztárját.

Szeptember közepén röppent fel először a hír, hogy Ronaldót kinézték a készülő The Manipulator című film egyik szerepére. Azóta azonban megváltoztak az álláspontok, CR7 mégsem kapja meg a szerepet.

„Sajnáljuk, hogy Cristianót ki kellett raknunk a filmből, de meg kell tanulnia szépen veszíteni. A film Alessandro Proto életéről szól, így egyértelmű, hogy ha ő azt kéri, ne legyen benne CR, akkor az így is lesz” – idézi Scorsesét a katalán Sport.

„Ronaldo nagyszerű futballista, de ez még nem jelenti azt, hogy ő a világ királya. Nem akarom, hogy az életemről szóló filmben szerepeljen, ezzel pedig a rendező is egyet értett. Sajnálom, ha ettől rosszul érzi magát, de ez van… Ha ki kell fizetnem ezért húsz millió eurót, a saját kezemmel adom át neki a pénzt” – mondta Alessandro Proto, aki állítólag a Szürke ötven árnyalata című könyv karakterét, Christian Greyt inspirálta.

A 20 millió eurót nagy valószínűséggel valóban megkapja Ronaldo, ugyanis mikor felkérték a szerepre, az ügyvédei írattak egy szerződést arra az esetre, ha a rendező meggondolja magát, a kötbér pedig 6.2 milliárd forint.

Sajtóhírek szerint egyébként Channing Tatum kapja meg a főszerepet a The Manipulatorban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik