Insta-modellek, J. Lo, Shakira, CR és Jovics bombázó párja – a 2020-as szelepcsajok

Vágólapra másolva!
2020.12.31. 15:38
null
A manchesteri buli vitte idén a prímet<br />
Ismét eljött az év utolsó napja, azt pedig már megszokhatták olvasóink, hogy ilyenkor könnyedebb tartalmakra is kitekintünk, és természetesen idén sem maradhatott el az év szépe válogatás, lássuk, ebben az esztendőben mely hölgyek (vagy történeteik) nyerték el leginkább olvasóink tetszését: íme, a 2020-as szelepcsajok!


1. BUNGA BUNGA-BULI – 22 INSTA-MODELLEL ÜNNEPELTEK A MANCHESTER CITY-JÁTÉKOSOK

Erősen indította az évet az akkor még címvédő gárda, január közepén 6–1-re ütötte ki az Aston Villát. A játékosok alaposan meg is ünnepelték a sikert, 22 Insta-modell társaságában múlatták az időt – a The Sun forrása szerint egy elhalasztott karácsonyi buli bepótlásáról volt szó. Erre a feleségeket és a barátnőket hogy, hogy nem elfelejtették meghívni, voltak ugyanakkor szép lányok így is gazdagon.





2. A FARKASTITÁNT PÁRJA MIATT KÜLDTÉK HAZA

Ha valakinek nem sokat mond Mirko Antonucci neve, az nem feltétlenül az olvasó hibája. A Roma tehetsége U20-as olasz válogatott volt, de a kitörésre várnia kell, ebben az idényben a másodosztályú Salernitanához adták kölcsön. Év elején még a portugál Vitória Setúbal volt a „bérlője”, innen viszont nyáron visszaküldték, mondván, a közösségi médiában aktívabb volt, mint a csapatnál. Persze, megnézve influenszer párját, Ginevra Lambruschit, ez annyira nem sokkoló, és mint a december 27-i posztjából kiderült, a hölgy már 25 hetes várandós.



3. J. LO ÉS SHAKIRA BEDOBTA MAGÁT – DE TÉNYLEG!

Az év legjobban várt sporteseménye az Egyesült Államokban mindig a Super Bowl, a körítésének a szervezők 2020-ban különösen megadták a módját. A tavalyi Maroon 5 blama után ezúttal két latin díva, Jennifer Lopez és Shakira lépett fel az NFL-nagydöntő szünetében, az pedig finom jelző, hogy erőteljesre sikeredett a performanszuk. De ne is húzzuk felesleges szavakkal az időt, íme!





4. CSALÁDBAN MARAD...

Hulkot ismerjük, a képregény-szereplőhöz hasonlóan masszív egy fickó, egészen combosat tud rúgni is, de idén nem ezzel hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy brazil szappanoperába illő módon volt felesége unokahúgával kötötte össze az életét. Jöjjön inkább a kép.

Hulk új párja (balra), valamint a korábbi
Hulk új párja (balra), valamint a korábbi



5. KIHÍVTA A DORTMUNDI SZTÁRT A SZEXI NÉMET FUTÓ

Az Instagramon már több mint 1.3 millió követőt magáénak tudó Alica Schmidt nemrég elindította YouTube-csatornáját, amelyen októberben igazi sztárvendéggel lepte meg követőit: a német válogatott ikonnal, Mats Hummelsszel futott versenyt.



6. CR 30 MILLIÓS TÁMOGATÁSA

Mert majd lesz egy év, amikor Cristiano Ronaldo párja nem kerül fel a listára... Georgina Rodríguez arra, hogy ne halmozná el mindenféle értéktárggyal kedvese. A szemrevaló hölgy gondtalanul élvezheti az életet, a SunSport értesülése szerint CR havi 80 ezer fonttal, azaz átszámolva több mint 30 millió forinttal támogatja.

Georgina Rodrígueznek nincsenek anyagi problémái
Georgina Rodrígueznek nincsenek anyagi problémái



7. NŐI FOCISTA SZERZŐDÉSÉT IS BÁNHATJA A CELEBKEDÉS

Ha azt hinnénk, csak Antonucci sorsa a celebkedés miatti szerződésbontás, a hölgyeket ez nem veszélyeztetheti, akkor tévednénk. Madelene Wrightról a futballtudása miatt még nem nagyon született cikk a nemzetközi sportsajtóban. December elején sem ez volt az apropó... Korábban nem túl visszafogott Instagram-képeivel hívta fel magára a figyelmet, majd Snapchat-videóival verte ki a biztosítékot. Minden további szöveg itt, kép pedig alant.



8. A REAL-CSATÁRNAK A MAGÁNÉLETBEN JOBBAN MEGY

Luka Jovics nagy reményekkel igazolt a Real Madridhoz, eddig viszont nem váltotta be az ígéreteket. A 60 millióért igazolt szerb csatár leginkább a koronavírus-járvány betörésekor történt kihágásaival vétette észre magát, ebben az idényben például öt tétmeccsen 208 perce, és nulla gólja vagy gólpassza van. A magánéletben jobban megy neki, nemrégiben megszületett gyermekük.




9 . NEUER FIATAL KÉZILABDÁZÓ SZERELME

A Bayern München német válogatott játékosa a világ egyik, ha nem a legjobb kapusa, az előző idényben csapatával tarolt, miközben a magánéletében is változás következett be, a most már a 20-at betöltő Anika Bissellel jött össze, aki maga is sportoló, méghozzá kézilabdázó.

Neuer és fiatal kedvese
Neuer és fiatal kedvese



10. HAMILTON EXE 42 ÉVESEN IS BOMBA FORMÁBAN

Nicole Scherzinger 42 évesen jobb formában van, mint valaha. Lewis Hamilton Formula–1-es autóversenyző exe egészséges táplálkozással és a rendszeres testmozgással érte el, hogy jobban nézzen ki, mint tíz éve – számoltunk be róla augusztusban a Csupasport ajánlójával. Nos, azóta sem lett rossz a helyzet...



+1 – A SZERKESZTŐSÉGI KEDVENC

Floriana Messina óriási Napoli-szurkoló, ennek ellenére a rivális csapatok drukkerei is örömmel követik az olasz Canale 9-en futó Tutti in Campo című, a Serie A legfontosabb történéseivel foglalkozó műsort, amelynek a dekoratív salsatáncosnő a házigazdája. Elnézve a képeit, ez cseppet sem meglepő.





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik