Szelepcsajok 2015, az idén rájuk kattantak leginkább olvasóink!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.30. 12:38
Ismét eltelt egy év, és természetesen a komolyabb lélegzetvételű anyagok mellett ezúttal is kitérünk a könnyedebb tartalmakra év végi visszatekintésünk során. Ahogyan az utóbbi esztendőkben tettük (a 2013-as válogatás itt, a 2014-es itt!), ismét meglestük, kik voltak a tizenkét hónap legszebb sportolónői, sportbarátnői/feleségei, fanatikusai, esetleg televíziós személyiségei. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok, és ne feledjék, ez a lista ezúttal is az önök „szavazatai” (mire kattintottak a legtöbben) alapján állt össze, így az önök ízlését tükrözi!

1. A legszexibb csapatsport: a röplabda!
Legyen amatőr vagy profi, játsszák tető alatt vagy a szabadban, teremben vagy homokon, a női röplabda a csinos lányok, a szűk pólók, a hosszú lábak és a rövidebbnél is rövidebb nadrágok sportága – tehát az izgalmak, a küzdelem és a dráma mellett még rengeteg előnye van. Az idei legnépszerűbb anyag mellett a strandröpisekről szóló cikk is befért a nyolc legjobb közé, de az Európa-bajnokság „szépségversenye” is alaposan megmozgatta olvasóink fantáziáját. 1. A legszexibb csapatsport: a röplabda!
Legyen amatőr vagy profi, játsszák tető alatt vagy a szabadban, teremben vagy homokon, a női röplabda a csinos lányok, a szűk pólók, a hosszú lábak és a rövidebbnél is rövidebb nadrágok sportága – tehát az izgalmak, a küzdelem és a dráma mellett még rengeteg előnye van. Az idei legnépszerűbb anyag mellett a strandröpisekről szóló cikk is befért a nyolc legjobb közé, de az Európa-bajnokság „szépségversenye” is alaposan megmozgatta olvasóink fantáziáját.

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATT IDE! (Forrás: Reddit)
TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATT IDE! (Forrás: Reddit)



2. Fitnesz, edzőterem=Instagram
És még a második helyre sem fértek fel a legszebb oldalbordák és szurkolólányok. A 2015-ös év slágertémái az edzőtermi szépségek voltak, akik persze nem „átallották” kemény munkájuk eredményét megosztani velünk, hol máshol, mint az Instagramon. A legelőkelőbb helyen Michelle Lewin venezuelai fitneszmodell és az ő teste végzett, de a mezőny erősségét jól mutatja, hogy a dobogó harmadik fokára is a kategóriában „versenyző” Ana Cheri fért fel.

Na, azért a szűk toplistára a nagy megvilágosodáson áteső Essena O’Neill, és a fenekével több mint másfél millió követőt szerző Anna Nyström is bekerült.

Michelle Lewin – TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATT IDE! (Forrás: Instagram)
Michelle Lewin – TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATT IDE! (Forrás: Instagram)



3. Cristiano Ronaldo nőügyei
Mint ismert, a Real Madrid portugál klasszisa az év elején szakított olvasóink egyik kedvencével, Irina Sejkkel, és bár kettejük sztorijai is foglalkoztatták önöket, a portugál ezen kívül is számos hölggyel pályázott idén. A leginkább a 19 éves dán szépség, Maja Darving nyerte el a tetszést, ő véletlenül éppen modell, és a Malmö elleni BL-meccsen tűnt fel a fotósoknak. A hírek szerint a páros egy hosszú hétvégét is töltött együtt Madridban. De csak hogy érzékeltessük, Cristiano Ronaldo nőügyeivel foglalkozó cikkeink az egyötödét töltötték ki a hatvanas toplistánknak…

Íme, a 19 éves dán szépség, aki fennakadt CR horgán! MÉG KÉPEK ITT! (Fotó: instagram.com/majadarving)
Íme, a 19 éves dán szépség, aki fennakadt CR horgán! MÉG KÉPEK ITT! (Fotó: instagram.com/majadarving)



4. Egy kis meztelenkedés sosem árt…
De mégsem úgy, ahogy az ember elsőre gondolná. 2015-ben a legnépszerűbbek ugyanis a híres Oxfordi Egyetem női rögbicsapatának játékosai voltak, akik ismét jótékony célból vetkőztek le és álltak a kamera elé. Persze, a többségnek elég volt csapata győzelme is ugyanehhez – mint például a szintén top 10-be kerülő, legszebb fenekű brazil lánynak, de volt, akinek híradás közben lett túl sok a rajta lévő ruhamennyiség.

TOVÁBBI KÉPEK ITT! (Fotó: dailymail.co.uk)
TOVÁBBI KÉPEK ITT! (Fotó: dailymail.co.uk)



5. A legvadítóbb szurkolólány
Na, azért nem lenne az igazi egy év végi gyűjtés dögös szurkolólány nélkül. A strandlabdarúgás nagyszerű sportág, amelyben a nagypályás futball és a futsal mérkőzésein sohasem látott gólok születnek. És tudják, mi az, amiért egyedülálló a strandfoci? A bikinis szurkolólányok miatt! A világbajnokságon tűnt fel a spanyol Marta Gotera, a 24 éves főiskolai hallgató, aki kivételesen modellként keresi kenyerét.

Marta Gotera – TOVÁBBI KÉPEK ITT! (Forrás: Facebook/Instagram)
Marta Gotera – TOVÁBBI KÉPEK ITT! (Forrás: Facebook/Instagram)



6. A női kézisek is a topon
Bátran kijelenthető, hogy a röpisek mellett a kézisek a nagy kedvencek, az idén óriási csatában a győriek új szerzeménye, Nora Mörk nyert a sportágban, kevéssel megelőzve a nemkülönben gyönyörű Tápai Szabinát, akinek még a hetesből szerzett gólja is „kiveri a biztosítékot”, ha van csatolva hozzá egy kép is. Persze, a szülés utáni bombaformája is sokak érdeklődését felkeltette – természetesen képgaléria is készült.

Az ETO új szerzeménye nemcsak az egyik legjobb, az egyik legszebb is! (Fotók: facebook.com/Nora-Mørk)
TOVÁBBI KÉPEK ITT!
Az ETO új szerzeménye nemcsak az egyik legjobb, az egyik legszebb is! (Fotók: facebook.com/Nora-Mørk) TOVÁBBI KÉPEK ITT!



7. WAG-ek
Ahogyan az utóbbi években a futballpályán, úgy a WAG-eknél is a Real Madrid és az FC Barcelona vitte a prímet. A nem éppen balhémentes évet maga mögött tudó Karim Benzemának a nyáron az egzotikus szépség, nem mellesleg (vagy éppen inkább pont úgy…) kifejezetten tehetséges Analicia Chaves dobbantotta meg a szívét – mondjuk ez azért még bocsánatos bűn. A két spanyol nagyhatalom WAG-párbaja nem sokkal maradt el tőle.

Analicia Chaves – TOVÁBBI KÉPEK ITT! (Forrás: Twitter)
Analicia Chaves – TOVÁBBI KÉPEK ITT! (Forrás: Twitter)



8. MMA
Hát, ha egy sportágat kellett volna megemlíteni, mint az egyik legnépszerűbb, aligha jutott volna ez eszembe. De mégis, két anyag is bekerült, persze lehet, hogy a mellei miatt súlycsoportot váltó Brye Anne Russillo nélkül azért gyengébben zárt volna az MMA…

Az MMA-harcosnak a keblei miatt súlycsoportot kell váltania – MÉG KÉPEK ITT! (Fotó: bustedcoverage.com)
Az MMA-harcosnak a keblei miatt súlycsoportot kell váltania – MÉG KÉPEK ITT! (Fotó: bustedcoverage.com)



9. Újabb csábító dokinéni
Az elmúlt években – a José Mourinho-eset után elhíresülő – Eva Carneiro miatt azért felfigyeltek már a csapat mellett ügyködő csinos hölgyekre is a szurkolók. Az idén trónfosztás következett be, a Szpartak Moszkva bombázó dokija, Viktorija Gamejeva megvizsgálásáért sorban állnak a futballisták – érthető módon.

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATT IDE! (Forrás: Instagram)
TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATT IDE! (Forrás: Instagram)


10. A felnőttfilmes szépségek sem maradtak ki
Persze itt inkább a sztorik az érdekesek, 2015-ben leginkább Jason McAteer esete érdekelte olvasóinkat, aki azt ünnepelte nagy erőkkel, hogy a „nyugdíjba vonuló” Jenna Jameson elkezdte őt követni – miután ő éppen utóbbit követte korábban lelkesen. A korábban Ronaldinhóval és Mario Balotellivel is randizó Sara Tommasi meglepő helyen történő felbukkanása is nagy figyelmet érdemelt, de Amina Axelsson csábító alakja és az „év legjobb címére” esélyes – szerkesztői vélemény, nem kell komolyan venni… – „A pornósztár befutott a viadalra, meg akarta vigasztalni a bikát” kombináció is szépen aratott.

Egy kattintással feldobta a korábbi liverpooli napját Jenna Jameson (Fotó: Twitter)
Egy kattintással feldobta a korábbi liverpooli napját Jenna Jameson (Fotó: Twitter)



+1 – A szerkesztői kedvenc
Margot Robbie sajnos (vagy nem sajnos) végül sem Cristiano Ronaldóval, sem Rob Gronkowskival nem jött össze az idén, így bármily nemes igyekezet is lett volna, ide nem helyezem el. Nem úgy a fentebb már említett kézis szépséget, Tápai Szabina képeit ugyanis vétek lenne kihagyni az összeállításból. Jövőre Európa-bajnokság Franciaországban, már most látszik, hogy Ludivine Sagnával nehéz lesz felvenni a versenyt.

Szexi fotósorozattal jelentkezett Tápai Szabina (Fotók: facebook.com/sminkbypuhaliza)
TOVÁBBI KÉPEK ITT!
Szexi fotósorozattal jelentkezett Tápai Szabina (Fotók: facebook.com/sminkbypuhaliza) TOVÁBBI KÉPEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik