A BL-döntő szőke ciklonja, incselkedő bírónő, Varga Viktória – a 2019-es szelepcsajok

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2019.12.31. 13:09
Ismét eljött az év utolsó napja, azt pedig már megszokhatták olvasóink, hogy ilyenkor könnyedebb tartalmakra is kitekintünk, és természetesen idén sem maradhatott el az év szépe válogatás, lássuk, ebben az esztendőben mely hölgyek (vagy történeteik) nyerték el leginkább olvasóink tetszését: íme, a 2019-es szelepcsajok!

1. A SZŐKE CIKLON, AKI FELKAVARTA AZ UNALMAS BL-DÖNTŐT

Hol máshol hívja fel magára a figyelmet az ember, mint az év legkiemelkedőbb sporteseményén? Erre gondolhatott Kinsey Wolanski, aki kifejezetten lengén öltözve kavarta fel a kevésbé izgalmas BL-döntőt a befutásával. Akciójával gyorsan növekedett követőinek száma, hiszen 300 ezerről egycsapásra 1.6 millióra ugrott, s bár volt egy kisebb gubanc az Instagramnál, végül visszaállították a fiókját és már 3.3 millióan lesik a csinos szőkeség mindennapjait. Természetesen a pályára futás oka is hamar kiderült – a pornó volt az...

1. A SZŐKE CIKLON, AKI FELKAVARTA AZ UNALMAS BL-DÖNTŐT

Hol máshol hívja fel magára a figyelmet az ember, mint az év legkiemelkedőbb sporteseményén? Erre gondolhatott Kinsey Wolanski, aki kifejezetten lengén öltözve kavarta fel a kevésbé izgalmas BL-döntőt a befutásával. Akciójával gyorsan növekedett követőinek száma, hiszen 300 ezerről egycsapásra 1.6 millióra ugrott, s bár volt egy kisebb gubanc az Instagramnál, végül visszaállították a fiókját és már 3.3 millióan lesik a csinos szőkeség mindennapjait. Természetesen a pályára futás oka is hamar kiderült – a pornó volt az...

She was a beautiful storm, not the kind you run from, the kind you chase

409.7k Likes, 1,913 Comments - Kinsey (@kinsey) on Instagram: "She was a beautiful storm, not the kind you run from, the kind you chase "

 



2. A JÁTÉKOST MEGVICCELŐ CSINOS JÁTÉKVEZETŐNŐ

Nyáron divatja volt a vicces kedvű játékvezetők zsebkendős tréfájának, a brazil FernandaColombo is ezzel viccelte meg az ecuadori Barcelona Sporting Club középpályását, Damián „Kitu" Díazt. A sárga lap elmaradt, a nevetés nem.

 



3. AZ ELBŰVÖLŐ OLASZ RIPORTERNŐ

Diletta Leotta, a DAZN Italia riporternője óriási népszerűségnek örvend – Olaszországon belül és a világ más részein egyaránt. Az Instagramon már több mint 5 millió követője van a Serie A-mérkőzések előtt, alatt és után rendre a pálya mellől bejelentkező hölgynek.

Instagram post by Diletta Leotta * Oct 20, 2019 at 9:24am UTC

796.6k Likes, 6,991 Comments - Diletta Leotta (@dilettaleotta) on Instagram

 



4. BENDTNER NEM SZÉGYENLŐS BARÁTNŐJE

A bájos nevű PhilineRoepstorff sem először bukkant fel a Sportszelep hasábjain, a híresen erős énképpel bíró Nicklas Bendtner párjának sincs baja az önbecsülésével, legalábbis ez derül ki arról a videóról, amelyen félmeztelenül táncikált. Előbbivel azóta sincs sok gondja, a napokban ugyancsak minimális ruhában pózolva örökítette meg magát – ezzel meg speciel nekünk nincs gondunk, sőőőőt…

Instagram post by P H I L I N E P I * Dec 17, 2019 at 3:45pm UTC

19.5k Likes, 118 Comments - P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on Instagram

 



5. A LEGCSINOSABB AMERIKAI RIPORTERNŐ

A rengeteg sporteseményen feltűnő ErinAndrewst korábban kétszer is megválasztották Amerika legcsinosabb riporterének. Az idei válogatásra a remek idénykezdet után feldobott állapotban nyilatkozó Jimmy Garoppolónak köszönhetően került fel, aki kicsit talán lazábban is kezelte a helyzetet, mint az indokolt lett volna – persze ezért meg őt nem hibáztatjuk.

The theme for Week 14 @nflonfox @vtrilling @dannidoesit

17.9k Likes, 222 Comments - Erin Andrews (@erinandrews) on Instagram: "The theme for Week 14 @nflonfox @vtrilling @dannidoesit"

 



6. AZ ELKÉPESZTŐEN SZEXI RUHÁBAN FELLÉPŐ JÉGTÁNCOS

Alekszandra Sztyepanova az év elején Fehéroroszországban kápráztatta el a közönséget Ivan Bukinnal együtt. Az előadás mellett a 23 éves jégtáncos ruháját is alaposan megcsodálta a publikum – a mi szívünket mindenesetre alaposan megdobogtatta a performansz.

 


7. AZ „ÚJ TOTTI” DÖGÖS ANYUKÁJA

Nicolo Zaniolót az egyik legnagyobb olasz tehetségként tartják számon, egyesek már az új Tottinak látják a Roma 20 esztendős középpályását. Aki nem volt rest ráförmedni határozottan szexi édesanyjára, mert úgy véli, hogy 40 évesen nem kellene „kacsaszájjal” pózolnia. Elnézve Francesca Costa Instagram-oldalát, nem sikerült leszoktatnia a csücsörítésről, de ez legfeljebb a kis „farkast” zavarja.

...

1,472 Likes, 25 Comments - francescacosta (@frac77) on Instagram: "..."

 



8. A TÁNCOSLÁNY, AKIÉRT OTTHAGYTA GYEREKKORI SZERELMÉT A PSG-SZTÁR

A profi táncosként, illetve koreográfusként dolgozó Sethanie Taing még szeptemberben fedte fel a nyilvánosság előtt kapcsolatát a német válogatott Julian Draxlerrel, amikor az Instagram-oldalán köszöntötte fel születésnapja alkalmából a kedvesét, a románc pedig azóta is töretlen.

Vacances mood

3,726 Likes, 44 Comments - Sethanie taing (@sethanietaing) on Instagram: "Vacances mood "

 



9. OCAMPOS ELKÉPESZTŐ IDOMOKKAL BÍRÓ BARÁTNŐJE

Aki gyakran meg is mutatja magát nekünk. A rendkívül izmos, mégis végtelenül nőies Majooh Barbeitoaz Instagram-oldalán nemegyszer posztol kifejezetten lenge öltözékben (vagy annak hiányában) vadító képeket, ami után sokkoló, hogy csupán 100 ezren követik az oldalát.

Instagram post by . Majooh Sep 16, 2019 at 3:10pm UTC

8,427 Likes, 99 Comments - . Majooh ~ (@majoohbarbeito) on Instagram

 



Instagram post by . Majooh Jul 21, 2019 at 8:52am UTC

5,860 Likes, 52 Comments - . Majooh ~ (@majoohbarbeito) on Instagram

 



10. AZ OLASZ CSATÁR MAGYAR KEDVESE

De ha már a meztelenség szóba jött... Varga Viktóriát aligha kell bemutatni hűséges Szelep-olvasóink számára, hiszen Graziano Pelle magyar kedvese már több alkalommal is meghódította a férfiszíveket. Így tett áprilisban is, amikor gyönyörű alakját csupán egy pici törölköző takarta.

 



+1 – A SZERKESZTŐSÉGI KEDVENC

Óriási volt idén is a csata az első helyért, végül azonban meglett a győztes! Angelina Dimova a rövid bemutatkozása szerint egy Miamiban élő ukrán teniszező, ám különbözőadatbázisokszerint legutóbb 2016-ban szerepelt hivatalos utánpótlásversenyen. A fotóit böngészve valóban úgy tűnik, hogy az utóbbi időben a siker érdekében az élsportról a modellkedésre és influenszerkedésre váltott, mondjuk ebben a kategóriában sem ügyetlen a kisasszony...

If I wanna make a lot of likes on my pics I need to do this... - #sport #fitness #tennisgirl #video #fitnessbody #motivation #fitnessgirl #girl #miami #training #gym #wotkout

9,411 Likes, 190 Comments - Aɴɢᴇʟɪɴᴀ (@angelina_dimova) on Instagram: "If I wanna make a lot of likes on my pics I need to do this...- #sport #fitness #tennisgirl..."

 



Season is open! Welcome Beach Tennis! Want to join us? My double partner @kotsyuba.n - #tennis #beach #ocean #girl #girls #sport #tenniscourt #beachtennis #player #players #tennisplayer #fitness #workout #sun #summer #winter #autumn #babolat

7,553 Likes, 111 Comments - Aɴɢᴇʟɪɴᴀ (@angelina_dimova) on Instagram: "Season is open! Welcome Beach Tennis! Want to join us? My double partner @kotsyuba.n -..."

 




- #miami #photo #pic #model #vibes #selfie #sport #sportmodel #fitness #fitnessmodel #motivation #victoriassecret #fashion #florida #summer #workout #miamibeach

21.4k Likes, 371 Comments - Aɴɢᴇʟɪɴᴀ (@angelina_dimova) on Instagram: " - #miami #photo #pic #model #vibes #selfie #sport #sportmodel #fitness #fitnessmodel #motivation..."

 



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik