Szelepcsajok 2013, avagy kikre kattintott a kedves olvasó - képek, videók!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.31. 10:32
null
Anitta azért alighanem alaposan besegített a viborgi kéziseknek (Fotó: tvfoco.pop.com.br)
Nem érhet úgy véget az év természetesen, hogy ne emlékeznénk meg 2013 legszebb sportolónőiről, a sportolói oldalbordákról, a nagy fanatikusokról vagy éppen televíziós személyiségeiről. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok! Ne feledjék, ez a lista az önök „szavazatai”, így az önök ízlese alapján állt össze!


1. Anitta slágerére táncoltak a kézisek

Az év legkattintottabb szelepcsajos anyaga a viborgi kézisek csípőriszálós táncikálása lett a brazil popslágerre. Az együttes brazil kapusa, Chana Masson pedig gyorsan befűzte társait, hogy adják elő ők is a Show das Poderosas című klip feldolgozását, de élnénk a gyanúperrel, hogy a felettébb csinos előadó, Anitta kép legalább annyi olvasót vonzott az anyaghoz, mint a kézisek...

Itt az eredeti alkotás


Itt pedig a kézisek előadása


2. Akik a fagyban is melegséget hoznak szívünkbe

Nem minden sportban fújják le a meccset egy kis havazás miatt, sőt, van, ahol az év végéhez közeledve indul be az élet. Ez ideális alkalom volt arra, hogy a téli sportok gráciáit bemutassuk önöknek, a szánkón, jégen, hegyekben vagy éppen félcsőben egymásnak feszülő szépségek pedig óriási sikert arattak.

Elöl deszka, hátul léc – 11 ok, hogy téli sportokat nézzünk 
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Elöl deszka, hátul léc – 11 ok, hogy téli sportokat nézzünk A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!


3. A legszexisebb fitneszedző

Jennifer Selter, amerikai fitneszedző arra tette fel életét, hogy azokkal is megkedveltesse kedvenc sportját, akik annyira nem fogékonyak az egészséges életmódra. Hát, akinél ez neki sem jön össze, akkor valószínűleg felesleges bármilyen egyéb ösztönzőt kitalálni. Az amerikai hölgy Facebook-oldalán már majd félmillió like-ot összegyűjtött, az azonban egyelőre még nem tisztázott, hogy a rajongókból hányan mennek fel az oldalára táplálkozási tanácsokat kérni, és hányan csak azért, hogy a szorosabbnál szorosabb nadrágokban feszítő szépség idomain legeltessék a szemüket.

De nem csak Jen az egyetlen szépség az edzőtermek világában, a konditerem angyalairól szóló összeállításunkban ezt be is bizonyítottuk!

Jen Selter képeivel akarja motiválni az embereket (Fotók: facebook.com/jenLselter) 
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Jen Selter képeivel akarja motiválni az embereket (Fotók: facebook.com/jenLselter) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!


4. Aki, még a dögunalmas meccset is feldobta – a legcsinosabb partjelző


Novi Pazar városából, egy szerbiai labdarúgó mérkőzés partvonaláról indult világhódító útjára Alekszandra Milojevics női partjelző, kinek a férfi tekinteteket mágnesként vonzó munkásságát már közel kétmillió alkalommal nézték meg a YouTube-on.

Szerb beszámolók szerint a szerb élvonalbeli bajnokság legutóbbi fordulójában rendezett, egyébként dögunalmas Novi Pazar–Krusevac Krusevac (1–1) mérkőzés messze legizgalmasabb látnivalója volt az oldalvonal mentén határozott léptekkel, mégis kecses női finomsággal asszisztáló Milojevics kisasszony, aki hazájában valóságos sztár lett.



5. Szuper WAG-ek a Super Bowlra!

A világ egyik legnézettebb eseménye évről évre a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője, vagyis a Super Bowl – nem véletlen, hogy egy félperces reklámspotért is elkérnek 4 millió dollárt! A Baltimore Ravens San Francisco 49ers elleni csatájának hajrájára csak az Egyesült Államokban 164.1 millióan voltak kíváncsiak, és akkor még nem is beszéltünk a világ egyéb, mintegy 180 országáról, ahol követni lehetett a finálét... A két csapat játékosainak és edzőinek oldalbordái azért ettől „valamelyest" elmaradtak, de így is nagyon előkelő helyen zártak 2013-ban. Arról nem is beszélve, hogy a győztes Ravens sikeréért szorítókból készült összeállításunk, a szünetben fellépő Beyoncé, de még a sokkoló reklámmal jelentkező Bar Refaeli is szépen hasított...

Sarah Hinton (Fotó: totalprosports.com)
Sarah Hinton (Fotó: totalprosports.com)


6. A mellben igencsak dinamikus Marika magához invitálta Higuaínt

Marika Fruscio, az excentrikus olasz lány ha éppen nem a hatalmas kebleiről, akkor arról híres, hogy rendkívül elszánt szurkolója a Napoli csapatának. Augusztusban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a testére tetováltatta az együttes címerét, most pedig az új igazolásnak, Gonzalo Higuaínnak „üzent". Capri szigetén készült róla néhány figyelemreméltó felvétel, hol meztelenül, hogy kevésbé, és ha már ott volt, meghívta magához a futballistát. „A kemény edzőtábor után talán kedved lenne egy kis ünnepléshez. Gyere, és látogass meg ebben a gyönyörű környezetben" – üzente az újságokon keresztül a nő. Higanynak mondjuk nem volt rossz éve, már, ha csak a pletykákat nézzük, hiszen nem sokkal korábban egy mellben szintén erős Playboy-lánnyal is összeboronálták az ex-Real-csatárt.

Marika Fruscio Caprin (forrás: sport.es) A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE.
Marika Fruscio Caprin (forrás: sport.es) A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE.


7. Aki majdnem elvonta a figyelmet a vb-sorsolásról is

December 6-án a fél világ lélegzetvisszafojtva figyelte, amint a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportjait kisorsolják. Kialakult persze megint pár halálcsoport, néhány gyerekjátéknak tűnő, a sorsolás háziasszonyaként ténykedő Fernanda Lima viszont alighanem hatalmas rajongótábort gyűjtött magának. Íme, a szexis modell/színész-/műsorvezetőnő!

Fernanda Lima (forrás: americatv.com) A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Fernanda Lima (forrás: americatv.com) A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!


8. A felnőttfilmes szépség gyakran lő mellé

A Paris Saint-Germain óriási fanatikusát köszönthetjük a pornócsillag Virginie Caprice-ban. Ennek megfelelően Ibráék legnagyobb meccsei, vagy legjelentősebb uborkaszezonbeli eseményeivel kapcsolatban is szívesen felszólal, a saját maga számára leghatékonyabb módon – igen, a melleivel. Túlzott hatékonyság mondjuk nem jellemzi, köszöntötte már keblein a végül a Napolinál kikötő Rafa Benítezt, verette meg sikertelenül csapatával a Barcát, de a Roma–Lazio kupadöntő kimenetelét (0–1) sem sikerült eltalálnia. Sebaj, azért próbálkozzon még nyugodtan!

Viszlát Ancelotti, Isten hozott Benítez – ez a tippje sem jött be Virginie-nek (Fotó: Marca)
Viszlát Ancelotti, Isten hozott Benítez – ez a tippje sem jött be Virginie-nek (Fotó: Marca)


9. Irina (majdnem) mindent visz

Bár „egyéniben" ezúttal legjobb anyagával is csupán a 9. helyre fért fel Cristiano Ronaldo menyasszonya, az orosz szupermodell „összlátogatottságban" így is a mezőny fölé emelkedik. Köszönhető ez persze nagyban annak is, hogy Sejk kisasszony tíz (!) különböző anyagával is képes volt felkerülni év végi toplistánkra! Bár, ha ezek a képek, az anyag elkészülése előtt megjelentek volna, alighanem jóval előkelőbb helyen zárt volna... Irina Sejkről további anyagokat itt tekinthet meg!
Egyet azért mégis kiemelünk külön, a Sports Illustrated különszáma ugyanis szintén a közvetlen élmezőnyben végzett.

Irináról túl későn érkezett a díjnyerésre esélyes piktúra (Fotó: Egotastic)
Irináról túl későn érkezett a díjnyerésre esélyes piktúra (Fotó: Egotastic)


10. A Hungaroring szépei


2013-ban is ellátogatott a száguldó cirkusz kishazánkba, és ennek megfelelően jöttek is szép számmal a szebbnél szebb oldalbordák. Összeállításunkban Matthäus nője, Sutilné és Button párja is helyet kapott, nem véletlen a szép eredmény.

Jessica Michibata és Jenson Button a Hungaroringen - további lányok a GALÉRIÁBAN! (Fotó: Action Images, Reuters, AP)
Jessica Michibata és Jenson Button a Hungaroringen - további lányok a GALÉRIÁBAN! (Fotó: Action Images, Reuters, AP)


11. A „vörös ördögök" ördögi szurkolói


Bár az előző kiírásban bajnoki címet szerző Manchester United Sir Alex nélkül koránt sem teljesít már olyan fényesen, azért még mindig óriási népszerűségnek örvend a világon. Így természetesen a gyönyörű nők sem maradhatnak ki, így például Francoise Boufhal angol modell, színésznő és műsorvezető. Mondjuk hiába reménykedett, együttese nemhogy a BL-trófeát nem nyerte végül meg, már a Real Madridon sem tudta átverekedni magát. Egy igazi szurker azonban a rossz időben is kitart a csapata mellett, tudja ezt Beth Humpreys is.

Francoise Boufhal (Fotó: El Gráfico)
Francoise Boufhal (Fotó: El Gráfico)


12. A hokilegenda lánya sem kispályás


Wayne Gretzky a történelem egyik legjobb jégkorongozója, azonban a lányára is igencsak büszke lehet. Apuci szeme fénye mondjuk előfordul, hogy közszemlére tárja a „lányokat", vagy éppen félelmetes popsijával kívánja a frászt hozni a papára. De Paulina szíve már foglalt, augusztusban számolhattunk be róla, hogy a profi golfozó Dustin Johnson eljegyezte őt.

Paulina Gretzky közszemlére tette kebleit (Fotó: TMZ)
Paulina Gretzky közszemlére tette kebleit (Fotó: TMZ)


13. Barcelonai WAG-gyűjtemény

A katalán sztárcsapat játékosai az oldalbordákat tekintve is igencsak jól áll, Fabregas és Messi párja bizonyára sok férfi szívét megdobogtatná. De rajtuk kívül szintén nagyszerűen szerepelt Xavi Ibizán monokiniző kedvese, Piqué popsztár szerelme, Shakira, de még a Neymar-gólokért kedvességgel „fizető" Bruna is.

Daniella Semaan és Antonella Roccuzzo (forrás: Daily Mail)
Daniella Semaan és Antonella Roccuzzo (forrás: Daily Mail)


14. Naptáras vetkőzők

Nem egyedi eset, hogy egyes csapatok, sportolók főleg a jótékonyságot, néha saját cudar helyzetüket javítandó pucér naptárhoz álljanak modellt. A kategória idei díjasaként a spanyol úszólányok zártak, de nem kell szégyenkezniük azért az oxfordi sportolóknak és az egyetemi női evezőscsapatnak sem.

A spanyol úszólányok (Fotó: Marca)
A spanyol úszólányok (Fotó: Marca)


15. Aki még az ocsmány mezeket is csodássá varázsolja

Még a legízléstelenebb mezek is képesek jól feszülni. Na persze ehhez nem árt, ha a korábban a legszexisebb csinibabának választott Rosie Jones idomain kell feszülniük... Az angol modell mindenesetre ezzel az új szereplésével még pont elcsípte a 15. helyet.

Rosie Jones (Fotó: as.com)
Rosie Jones (Fotó: as.com)




Visszatérő kedvencek

Bár egyenként ezúttal egyiküknek sem sikerült beférkőznie az igencsak szűk elitbe, az év során legalább három alkalommal is sikerrel teljesítették a bővebb rostát, így illik róluk is beszámolni. S, hogy ez kiknek sikerült? Itt van mindjárt az álszerénységet nem ismerő Helen Flanagan (Scott Sinclair se veled, se nélküledje), aki nem átallotta azt mondani, hogy márpedig az ő melleinél gyönyörűbb nincs. Íme, egy kis ízelítő!

A legszexisebb brit nőnek megválasztott Helen Flanagan (Fotó: caughtoffside.com)
A legszexisebb brit nőnek megválasztott Helen Flanagan (Fotó: caughtoffside.com)


Aztán ne feledkezzünk meg persze a gyönyörű énekesnőről, Nicole Scherzingerről sem. Hogy ő és Lewis Hamilton melyik héten vannak együtt, melyiken csak barátok, mikor szakítanak, vagy éppen tervezik az esküvőt, valószínűleg csak maguk tudják (tán még ők sem), de ez nem változtat a tényen, hogy 35 évesen is észbontóan néz ki. S ha erre még rásegít egy kis extrém dekoltázzsal, vagy formás fenekének mutogatásával...

Nicole Scherzinger nem egyszerű dekoltázsa (Fotó: Daily Mail)
Nicole Scherzinger nem egyszerű dekoltázsa (Fotó: Daily Mail)


Végül, de nem utolsó sorban nem szabad megfeledkezni a nyurga Peter Crouch feleségéről, Abbeyről sem. Persze nem is lenne könnyű, hiszen, ha még ezt meg is tennénk, jönne valami olyan öltözettel, ami gyakorlatilag semmit nem takar belőle vagy szimplán egy szál tűsarkúban áll a kamera elé.

Abbey Crouch a Hunger Magazine-ban - GALÉRIA! (Fotók: Hunger)
Abbey Crouch a Hunger Magazine-ban - GALÉRIA! (Fotók: Hunger)


+1 – a szerkesztői kedvenc

Idén is számos sportolónő-, sportoló-WAG-, sportért rajongó szépséget volt szerencsénk megmutatni közel sem teljes – hiszen még rengeteg gyönyörű nőt tudnánk bemutatni ebből a témakörből csak az idei évet tekintve, akik még a bő (több mint százas) listára sem fértek fel! – felsorolásunkban, de egy lányt még mindenképpen ki kell emelnem. A szerkesztői különdíjas idén egy magyar szépség lett, akit ráadásul saját sportága legszebbjének is megválasztottak. A Kiskunfélegyházi Vasas háromszoros országos bajnokát, Vidéki Nikolettet nem véletlenül szavazták meg a legszebbnek, íme!

Vidéki Nikolett joggal kapta meg a legszebbnek járó elismerést (Fotók: Facebook)
Vidéki Nikolett joggal kapta meg a legszebbnek járó elismerést (Fotók: Facebook)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik