Gyönyörű szőke modelltől lesz gyermeke a Real-csatárnak

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 15:07
Eddig indokolatlanul kevés – értsd nulla – szó esett a Sportszelep hasábjain Szofija Milosevicsről, de most ezt az áldatlan állapotot múlt időbe tesszük. Íme hát, Luka Jovics kedvese!

#tb#trip#tourist

48.8k Likes, 312 Comments - SOFIA (@sofijamilo) on Instagram: " #tb#trip#tourist"



 

 

A tavaly nyáron a Frankfurt mezét a Real Madridéra cserélő szerb csatárnak egyelőre nem alakul fényesen spanyolországi karrierje, játékával nem sikerült eddig rászolgálnia 60 millió eurós vételárára, a hírekbe pedig leginkább a koronavírus-járvány miatti kijárási tilalom megszegése kapcsán került be.

Pedig 2019 nyarán a szerelem is beköltözött az életébe, a gyönyörű szőke, zöld szemű szerb modell, Szofija Milosevics személyében.

Épp ő volt az, aki miatt a tilalmat megszegve március 18-án hazautazott Belgrádba, két nappal később pedig Szofija az Instagramon jelentette be, hogy első babájukat várják. Jovicsnak tavaly februárban született egy fia (David) korábbi barátnőjétől.

Érdekesség, hogy Szofija korábban a volt teniszező Szlobodan Zsivojinovics fiával, Filippel járt jegyben, valamint Viktor Troickivel és a volt Inter- és Roma-játékos Adem Ljajiccsal is volt kapcsolatban.

A nagy bejelentés

@fashionnova | fashionnovapartner

43.5k Likes, 194 Comments - SOFIA (@sofijamilo) on Instagram: " @fashionnova | fashionnovapartner"

You can never go wrong with white tank top @fashionnova fashionnovapartner

SOFIA shared a post on Instagram: "You can never go wrong with white tank top @fashionnova fashionnovapartner" * Follow their account to see 1,187 posts.

Quarantine diaries

37.2k Likes, 197 Comments - SOFIA (@sofijamilo) on Instagram: "Quarantine diaries "

Our new dress is @bysofimilo

49.6k Likes, 377 Comments - SOFIA (@sofijamilo) on Instagram: "Our new dress is @bysofimilo"













 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik