Anglia: videói miatt bontották fel a női futballista szerződését

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.05. 19:15
Madelene Wrightról a futballtudása miatt még nem nagyon született cikk a nemzetközi sportsajtóban. Most sem ez az apropó…

Az angol futballista a Millwall játékosaként még nem túl visszafogott Instagram-képeivel hívta fel magára a figyelmet.nem túl visszafogott Instagram-képeivel hívta fel magára a figyelmet.

Wright azóta már csapatot váltott, és nemrég még a Charlton játékosa volt. Csak aztán a klubnál valaki meglátta a videóit Snapchaten.


A beszámolók szerint ugyanis a futballista rendszeresen töltött fel felvételeket a bulijairól, amelyen nem épp példakép módjára viselkedett.

Rendszeresen szívott dinitrogén-oxidot, vagy ismertebb nevén kéjgázt vagy nevetőgázt lufikból, sőt, még egy olyan videó is előkerült, melyen pezsgőt szürcsöl vezetés közben.


A Charlton vezetősége ezután hivatalos közleményben adta hírül, felbontották Wright szerződését, és a jövőben nem számítanak rá csapatnál.

Azt is hozzátették viszont, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult speciális helyzet miatt, ha megszorul a futballista, a klub bármikor szívesen segít rajta.

 

 

De látva a hölgy közösségi oldalait, a bevétele nagyrészét eddig is inkább a reklámokkal szerezte, így erre valószínűleg nem fog rászorulni.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik