Győri Édes - magyar lányt szeret a Feyenoord gólvágója

Vágólapra másolva!
2013.05.17. 17:29
null
Hollandiában talált egymásra az olasz és a magyar szív
A Feyenoord olasz labdarúgója, Graziano Pelle gyakran megfordul hazánkban, mert magyar lányért dobog a szíve.

 

Nem véletlenül tartozik mostanában a büszke labdarúgók közé tartozik Graziano Pelle, a holland Feyenoord olasz légiósa.

A csatárt a napokban választotta meg a helyi szaklap az év legjobb labdarúgójának, ám nem csupán ez a cím töltheti el boldogsággal. A díjátadón ugyanis nem egyedül várakozott rá, hogy a pódiumra szólítsák, maga mellett tudhatta magyar kedvesét is, sőt meghívta Olaszországban élő szüleit, akik szintén kedvelik fiuk választottját. Vagyis nemcsak a labdarúgó szerette meg az édes győri lányt.

Graziano Pelle több mint egy éve látta meg Varga Viktóriát, s első látásra lángra lobbant iránta. Nem volt könnyű dolga, hiszen a lány jó ideig ellenállt az udvarlásnak, a távolságtartás azonban nem szegte kedvét a szerelmes csatárnak. Kitartásának köszönhetően majd’ egy éve tart a szerelem, a temperamentumos olasz futballista imádja Viktóriát, szinte a tenyerén hordja.

A szerelem kölcsönös, ám Graziano Pellét nemcsak Viktória szereti – a Feyenoord szurkolói is a szívükbe zárták a jóképű olasz futballistát. Ez persze nem is csoda, hiszen 27 góljával ő a holland bajnokságot harmadik helyen záró csapat legeredményesebb játékosa. Nevét minden héten ötvenezer ember skandálja a lelátóról. Graziano Pellét természetesen Olaszországban is jól ismerik, korábban futballozott a Leccében, a Cataniában és a Sampdoriában, sőt öt alkalommal az olasz olimpiai válogatottba is meghívást kapott. Noha gyakran megfordul Győrben, információnk szerint egyelőre nem tervezi, hogy a bajnokságot nyerő Győri ETO-ban folytatja pályafutását.

Az olasz labdarúgó és a magyar lány kapcsolata – úgy tűnik – van olyan erős, hogy a távolsággal is megbirkózik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik