Csaj-vb: Carrasco szépségkirálynő felesége vagy Alli barátnője?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 10:31
Anglia és Belgium is nekivág a labdarúgó-világbajnokságnak, úgyhogy ezúttal a G-csoport nagyágyúinak legszebb oldalbordáit mutatjuk be. Yannick Carrasco modell kedvese vagy Dele Alli párja jusson be a negyeddöntőbe?

Good Girl in one hand, confidence in the other. Meet the irreplaceable #GoodGirlCarolinaHerrera fragrance and her extra bath products, made from elegance, grace and boldness @carolinaherrera #GoodGirl

1,728 Likes, 24 Comments - NOÉMIE HAPPART C. (@noemiehappart) on Instagram: "Good Girl in one hand, confidence in the other. Meet the irreplaceable #GoodGirlCarolinaHerrera..."



A februárban Kínába igazoló Carrasco párja, Noémie Happart 1993-ban látta meg a napvilágot, húsz évvel később pedig már Belgium legszebb nőjének választották meg, így indulhatott a Miss Universe és Miss World választásokon is, utóbbin a 20. helyen végzett.

A szőke hajú, zöld szemű Noémie beszél angolul, hollandul és franciául is, pszichológiát hallgat a liege-i egyetemen, szeret fényképezgetni, utazni és táncolni is.

A fiatalok egy bárban találkoztak először egymással, érdekesség, hogy a modell sem tudta Carrascóról, hogy futballista, és a sportoló sem tudta, hogy a hölgy is híresség – egészen az ötödik randiig azt sem tudták, hogy ismert személyiség a másikuk. Tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent egymásnak – a szűk körben ünnepelt jeles nap költségvetése a hírek szerint mintegy félmillió euró (160 millió forint…) volt!

@isawitfirst

3,666 Likes, 47 Comments - @rubymae3223 on Instagram: "@isawitfirst"




A belga szépség ellenfele Ruby Mae. Dele Alli és hosszú combú barátnője 2016 óta alkot egy párt, és bár a futballista kedvese még csak 23 éves, már jelentős modellmúlt áll mögötte.

Ruby Mae jelenleg a Boss Models Management szárnyai alatt pallérozódik (korábban a Dolce & Gabbana vagy a Chanel égisze alá is tartozott), és egyre keresettebb modellnek számít – amihez persze az Allival való kapcsolata sem hátrány.

MEGVAN A MÁSODIK TOVÁBBJUTÓ

A második párban Andreas Christensen párja, Katrine Friis fölényesen – több mint háromszor annyi voksot begyűjtve – múlta felül Raphaël Varane igéző szemű nejét, Camille Tytgat-t.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik