Csaj-vb: a német vagy a svéd szépség jusson utolsóként a nyolc közé?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.28. 10:53
Zárul a nyolcaddöntő a csaj-vb-n, már csak az F-csoporttal vagyunk adósak: ezúttal két friss házas hölgyet mutatunk be, Matthias Ginter és Victor Lindelöf kedvesét.
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

Christina Raphaella a világbajnokság kezdete előtt házasodott össze Matthias Ginterrel, a Bild információi szerint egy breisgaui kisvárosban, ahol a játékos négyéves korában elkezdett futballozni (az SV March együttesénél).

Christina a világbajnokság előtt egy szavazást már megnyert, a helyi Playboy megbízásából a mafo.de által végzett közvélemény-kutatáson a német csapat legszebb oldalbordájának választották meg. Bár ez nem tartozik szorosan a versenyünkhöz, azért megjegyezzük, hogy a német hölgyeknél Mats Hummels volt a favorit a vb-csapatból.



Ellenfele Maja Nilsson lesz – aki szintén a vb előtt mondta ki a boldogító igent, a Manchester United svéd védőjének, Victor Lindelöfnek. Utóbbi a pár tavalyi, maldív-szigeteki nyaralásán kérte meg kedvese kezét.

„Már az első találkozásunk óta arra vágytam, hogy a feleséged legyek. Üdvözöljétek Mr. És Mrs. Lindelöföt” – írta Instagram-oldalára az esküvőt követően.

Maja amúgy marketinges és egy svéd blogot is vezet.



MEGVAN A HETEDIK TOVÁBBJUTÓ IS

Az argentin–izlandi párbaj a pályán kívül sokkal simább lett, kis meglepetésre Lionel Messi párja, Antonella Roccuzzo óriási fölénnyel győzött.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik