Cristiano Ronaldo nem viccel, ennyi gyereket szeretne!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.28. 10:22
Eddig nem tudtuk, hogy Cristiano Ronaldo hisz a számmisztikában. Úgy tűnik azonban, hogy a CR7 becenévre, helyesebben fogalmazva, márkanévre is hallgató futballistának nincs ellenére nagyobbik fia kívánsága, aki összesen hat testvért szeretne.

„Cristianinho nagyon boldog – mondta fiáról az egyik portugál lapnak a 32 éves világklasszis. – Jól érzi magát, de hat testvért szeretne, a hét pedig egy varázslatos szám, nekem sincs vele bajom.”„Cristianinho nagyon boldog – mondta fiáról az egyik portugál lapnak a 32 éves világklasszis. – Jól érzi magát, de hat testvért szeretne, a hét pedig egy varázslatos szám, nekem sincs vele bajom.”

CR7 meg sem állna hétig (Fotó: Instagram)
CR7 meg sem állna hétig (Fotó: Instagram)

A legidősebb gyermek, az említett ifjabb Cristiano 2010-ben született, az ikrek – Eva és Mateo idén nyáron látták meg a napvilágot.

Az első három gyermek édesanyjának kilétéről – mivel nem ugyanazok… – semmit sem tudni, a találgatások szerint béranya szülte őket. A Real Madrid futballistájának legújabb barátnője, Georgina Rodríguez ugyanakkor várandós, így hamarosan megszületik a negyedik gyermek is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik