A Ravens sztárja: Utálom Bradyt és a hülye haját!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.05. 10:22
null
Terrell Suggsot még Tom Brady haja is idegesíti (Fotó: TMZ)
Terrell Suggs a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédőjének egyik legnagyobb sztárja, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 2011-ben az egész liga legjobb védőjének választották meg.


Az ötszörös Pro Bowl-választott Suggs – aki a Baltimore Ravens történetének legeredményesebb irányítósiettetője – sokadszorra is hangot adott annak, mennyire utálja Tom Bradyt, a rivális Patriots Hall of Fame-várományos passzmesterét. A Ravens keménylegénye elmondása szerint utálja Brady önelégültségét, az istenszerű státuszát és a haját is.

„Nem hiszem, hogy az kameraképes lenne – felelte az ESPN E:60 című műsorában Suggs arra a kérésre, hogy mondja el, mit érez igazán a New England-i irányítóval kapcsolatban. – Nem kedvelem, ő sem engem. A haját sem bírom. Nem szeretem az önelégült hozzáállását, ugyanakkor valószínűleg ő sem az én s…fej attitűdömet. Úgy tűnik, mindenki imádja a srácot, én ugyanakkor nem.”

A két klasszis találkozására már nem kell olyan sokat várni, december 22-én egy szeretetteljes karácsonyi felvezetésként alighanem Suggs megpróbálja minél többször a talajba gyalulni Bradyt. A többit meg majd akkor meglátjuk.

Terrell Suggs és Tom Brady decemberben ismét összecsaphat (Fotó: TMZ)
Terrell Suggs és Tom Brady decemberben ismét összecsaphat (Fotó: TMZ)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik