Balotelli Fannyval bulizott, nekiment egy pióca paparazzónak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.24. 14:41
null
Feszült véget ért Mario és Fanny romantikusnak indult estéje (Forrás: ansa.it)
Az AC Milan vállsérüléssel bajlódó csatára, Mario Balotelli a hétvégén nem volt érdekelt klubja Sampdoria ellen 2–0-ra megnyert olasz bajnoki mérkőzésén, így szombaton megfogta barátnője, Fanny Neguesha kezét és hátára vette az éjszakát. Baj lett belőle.

 

Balotellit vasárnap már azzal vádolták, hogy testi erőszakot alkalmazott egy fotóriporterrel szemben, aki egy szórakozóhelyen próbálta lencsevégre kapni. Az Ansa.it beszámolója szerint a paparazzo már korábban, egy étteremben is rátapadt a sztárpárra és elkezdte irritálni Mario – egyébként sem stabil – idegszálait.

A csatár az étteremben megtiltotta a fotósnak, hogy lefényképezze, ennek ellenére a Santa Margherita Ligure-i klubban is egymásba botlottak, ahol szintén villant a vaku. Ekkor szakadt el a cérna, egy szemtanú szerint Balotelli megrúgta és tovább sértegette a fotóst. Később a rendőrség is megjelent a helyszínen.

Balotelli azóta tagadta az ellene felhozott vádakat, állítása szerint „nem verekedett és megtartotta a kellő távolságot”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik