Balotellinek most egy sodrófával gyűlt meg a baja - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.27. 18:33
Mario Balotellit, az AC Milan támadóját rengeteg élethelyzetben megfigyelhettük már, láthattuk őt futballozni, balhézni, képeket készíteni magáról és igazából ennyi. Na, jó ez nem olyan sok, az viszont biztos, hogy a balhés olasz csatárt még senki sem láthatta főzni. Ez persze nem is meglepő, hiszen Mario állítása szerint még soha életében nem járt a konyhában.

A várakozásnak végre vége, az olasz engedett a nép követelésének, és felhúzott egy köténykét, majd némi segítséggel a tűzhely mögé pattant. A még a konyhába is Ferrarival járó Mario nem egy tipikus szakács-alkat, és bár remekül áll a kezében a fakanál, a tojással láthatóan nem bánik olyan jól, mint a labdával.

A Buon Appetito olasz tv-műsor kedvéért a konyhába merészkedő csatár nem hazudtolta meg persze magát, és egy kicsit még a rántottával is összebalhézott. Pályafutása során először azonban kijelenthetjük, Mario nem játszott rá, valószínűleg tényleg nem főzött még soha. Látva ezt a teljesítményét, ez persze nem is biztos, hogy olyan nagy probléma.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik