Mesut Özil miatt nevet változtatott egy bevásárlóközpont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.26. 11:45
null
A Brent Cross, illetve most már Brent Cröss (Fotó: metro.co.uk)
Mesut Özilt továbbra is imádják Londonban. Ezzel vélhetően senkit sem leptünk meg, de az igencsak ritkaságszámba megy, ha az Arsenal labdarúgócsapatának német középpályása miatt még egy bevásárlóközpont is nevet változtat.

A Brent Cross elnevezésű londoni üzletház azután döntött a váltásról, miután az Arsenal német játékosa a héten megjelent a központban, majd elköltött egy keveset a – sajtóhírek szerint – heti 140 ezer fontos fizetéséből. A ruhákat, játékokat és szerszámokat is árusító helyen mindössze pár percet töltött az „ágyúsok” új kedvence, de a vezetőknek ennyi is elég volt a cseréhez.

A bevásárlóközpont a „jelenést” követően – nagyon stílusos – a Brent Cröss nevet vette fel, így adózva Özil előtt. Mondanunk sem kell, hogy a hír elterjedését követően azonnal megrohamozták a szurkolók a helyet, amely lassan már Özil-szentélyként is funkcionál.

A pletykák szerint az áruház tulajdonosa egyébként nem Arsenal-drukker, egyszerűen csak egy nagyon ügyes üzletember, aki marketingből is diplomázott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik