Örülök, hogy elájultam, annyira fájt a férfiasságom

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.20. 16:48
null
Azok a szörnyű pillanatok...
Egy kenyai futballbíró 20 millió kenyai shillingre (54 millió forintra) perli az ország labdarúgó-szövetségét (FKF), miután egy szeptemberi mérkőzés közben az egyik vezetőedző övön aluli támadása visszafordíthatatlan károkat okozott a férfiasságában.

Martin Wekesa Wamalwa ügyvédje szerint a brutális mogyorócsavarást elszenvedett játékvezető hátralévő életében már képtelen lesz egy egészséges férfihoz méltó nemi életet élni, s ezért bizony komoly kártérítést érdemel.

A támadást a Sparki Youth csapatának szakvezetője, Daudi Kajembe követte el a helyi rivális, Admiral elleni összecsapás második félidejében. Miután Wamalwa bíró kiszabadult az élő heresatuból, azonnal kórházba szállították, a találkozó félbeszakadt, az edzőt pedig őrizetbe vette a rendőrség.

„Soha életemben nem éreztem ehhez hasonló fájdalmat, szavakkal képtelenség leírni, amit abban a pillanatban éreztem. Örülök, hogy egyáltalán életben maradtam – elevenítette fel a hátborzongató élményeket a Kenyai Labdarúgó-szövetséget perlő játékvezető. – Még szerencse, hogy elájultam a támadás utáni másodpercekben, így csak rövid ideig éreztem azt az elviselhetetlen kínt. Testileg és lelkileg is iszonyúan megviseltek a történtek, nem beszélve arról a megalázó körülményről, hogy azóta mindenki az én férfiasságomból próbál tréfát űzni a környéken."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik