Csak kamu volt, mégsem lesz Balotelli-szobor

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 11:49
Bár szerdán a komplett nemzetközi sportsajtó tényként hozta le a Giornale di Brescia „birtokába jutott" információkat, miszerint a Manchester Citytől januárban az AC Milanhoz igazoló Mario Balotelli egy saját magát ábrázoló szobrot rendelt épülő brescia-i háza udvarára, a hír kamu volt, ezt Mario maga, a Corriera della Sera internetes portáljának írt levelében cáfolta.

„Kizárólag a futballra akarok koncentrálni – idézi az újság a Mario testvére, Corrado által elküldött e-mailt. – A szobor híre színtiszta kitaláció, egyszerű kamu." A levélíró a továbbiakban azt is megemlíti, hogy Balotelli soha életében nem találkozott az eredeti cikkben nyilatkozó szobrásszal, Livio Scarpellával.

Ha a jövőben építenének is Balotelli-szobrot, az biztosan nem Mario házánál lesz(Fotó: corrieredellosport.it)
Ha a jövőben építenének is Balotelli-szobrot, az biztosan nem Mario házánál lesz(Fotó: corrieredellosport.it)

Bár Balotelli több alkalommal is hangoztatta, hogy Olaszországba való visszatérésében – kedvenc klubja, az AC Milan hívószava mellett – az angol bulvársajtó játszotta a legnagyobb szerepet, a jelek szerint hazájában sem lesz – egy jó ideig biztosan – teljes nyugta a 15 perc hírnévre pályázó paparazzók és újságírók elől. Persze az éremnek mindig két oldala van, a Balotellit körülvevő bulvárvihar csillapításához a játékosnak is életmódváltásra lesz szüksége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik