Cavanit 22 éves egyetemistával hozták hírbe

Vágólapra másolva!
2013.03.23. 18:28
null
Cavani a feleségével és az egyik gyerekkel (Forrás: futbol.com)
Kéthetes gólszünet után a legutóbbi fordulóban Edinson Cavani kétszer is betalált a Napoli mezében az Atalanta ellen. A mindig mindent jobban tudó olasz pletykalapok szerint elképzelhető, hogy a magánélete adott extra motivációt az uruguayi csatárnak.

Az Oggi című hetilap ugyanis azt állítja, hogy a kétgyerekes családapa fejét elcsavarta egy 22 éves egyetemista, Stefania Fummo. A hírek szerint a válogatotthoz utazó játékos ily módon használta ki a szabad idejét.

Stefania egy híres nápolyi restaurátor lánya, és barátja is van, akivel nemrég közös képet tett ki az egyik közösségi oldalra. Az olasz sajtó szerint a diáklány már szakított a fiúval, és Nápoly egyik városrészében együtt látták sétálgatni a futballistával. Azt is megírták a lapok, hogy María Soledad, a futballista felesége már az ügyvédeit is megkereste.

Cavani mit sem foglalkozik a pletykákkal, Stefania azonban igen. Ügyvédein keresztül tiltakozott. A nyilatkozat szerint valakik nagyon rosszat akartak Cavaninak is és neki is.

„Az utóbbi napokban megjelent hírek minden alapot nélkülöznek. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy kik törtek rá a magánéletére. Ráadásul teljesen hamis képeket jelentettek meg róla. Ismeretlenek hamis Facebook-adatlapot készítettek, magánjellegű képeket jelentettek meg az újságokban, feltörték a mobiltelefonját is, hogy bizonyítékokat találjanak a Cavanival történő üzenetváltásokra.”

„Nem tud kimenni az utcára, mindenki megismeri, fenyegetik, inzultálják, ráadásul az egyetemen is ki kellett hagynia néhány órát. Reméljük, hogy hamarosan kiderül az igazság, és Stefania visszatérhet a megszokott, egyszerű életviteléhez.”

Szomorú történet, de talán rövidesen minden jóra fordul...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik