Lampard mesekönyvbe fojtja bánatát?

Vágólapra másolva!
2013.02.14. 16:22
Folytatja? Nem folytatja? Nagy a találgatás a Chelsea háza táján a klublegenda, Frank Lampard jövőjével kapcsolatban. Miközben Roman Abramovics klubtulajdonos a 198, kék mezben szerzett gólnál járó középpályás szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbításán töri a fejét, Lampard már megtette az első lépéseket a szögre akasztott futballcsukák világa felé: megírja saját történeteit egy gyerekeknek szóló mesekönyv-sorozatban.

Lampard már alá is írt egy kiadóhoz, műveit Frankie és a futball varázslatos világa címmel fogják kiadni, a tervek szerint öt és annál idősebb gyermekek kezébe szánják majd.

Lampardnak bőven van mit mesélnie a fiatal generációnak (Fotó: Action Images)
Lampardnak bőven van mit mesélnie a fiatal generációnak (Fotó: Action Images)

„Először akkor gondoltam saját mesekönyv megírására, miközben a saját gyermekeimnek olvastam fel. A sport és az olvasás két alapvető eleme családunk mindennapjainak, így miért ne köthetném össze a kettőt a saját történeteimen keresztül” – mondta Lampard élete mesés fejleményeivel kapcsolatban.

A történetek karakterei Lampard barátaiból, csapattársaiból és ellenfeleiből fognak kikerülni. A becélzott korosztályt tekintve John Terry felbukkanására nem sok esélyt látunk a mesekönyv hasábjain, de Mr. Abramovicsból akár egy dúsgazdag fő gonosz is lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik