Az esti Super Bowl legdögösebb WAG-jei!

Vágólapra másolva!
2013.02.03. 18:14
Az egyikük szappantartóval vágta arcon a feleségét, a másik egy egykori Hooters-lánynak csapja a szelet. Van a listán volt futballista, énekesnő, fotómodell és pomponlány, sőt megmutatjuk, kik állnak a Super Bowlon egymásnak feszülő Harbaugh-fivérek mellett. A totalprosports.com segítségével bemutatjuk az esti NFL-döntő legcsinosabb, helyesebben legérdekesebb WAG-jeit.  

15. Carrie DEW (Joe Staley felesége) San Francisco 49ers
Ahogyan az a fotón is látszik, a 49ers 28 éves támadófalembere (offensive tackle), Joe Staley felesége is sportoló, ráadásul ő is futballozik. Igaz, nem a tojáslabdás változatot űzi, hanem az arrafelé csak soccerként emlegetett labdarúgást. Rendszeresen tagja volt az Egyesült Államok korosztályos válogatottjainak, legutóbb pedig a Sky Blue FC-ben szerepelt, de a hírek szerint egy időre felhagyott az aktív játékkal. Talán, hogy tökéletesen felkészíthesse férjét a nagy mérkőzésre! 15. Carrie DEW (Joe Staley felesége) San Francisco 49ers
Ahogyan az a fotón is látszik, a 49ers 28 éves támadófalembere (offensive tackle), Joe Staley felesége is sportoló, ráadásul ő is futballozik. Igaz, nem a tojáslabdás változatot űzi, hanem az arrafelé csak soccerként emlegetett labdarúgást. Rendszeresen tagja volt az Egyesült Államok korosztályos válogatottjainak, legutóbb pedig a Sky Blue FC-ben szerepelt, de a hírek szerint egy időre felhagyott az aktív játékkal. Talán, hogy tökéletesen felkészíthesse férjét a nagy mérkőzésre!

 

14. Candace WILLIAMS (Terrell Suggs felesége) Baltimore Ravens
A kemény baltimore-i védő a feleségével sem bánik kesztyűs kézzel. Pár évvel ezelőtt szép kis balhé kerekedett abból, hogy állítólag szappantartóval dobta fejbe a hölgyet, és el is törte vele az orrát, de arról is lehetett olvasni, hogy Terrell egy flakon fehérítővel akarta az asszonyt lerendezni. A döntő napján nyilván nem emlegetik fel az esetet. Pláne, hogy van két gyerekük.

 

13. Christina NGATA (Haloti Ngata felesége) Baltimore Ravens
A Ravens védője (defensive end) 2007 óta él boldog házasságban a csinos Christinával. Ahogy a családi fotó is mutatja, ennél kerekebb már nem is lehetne az életük: vonzó feleség, gazdag férj, ennivaló gyerek, az idillt ráadásul még két kutya is cukrozza.

 

12. Dana GRADY (Joe Flacco felesége) Baltimore Ravens
Az este egyik főszereplője a Baltimore irányítója, Joe Flacco lehet. A 28 éves játékos karrierje második aranygyűrűjére hajt; az elsőt 2011 nyarán kapta, amikor oltár elé vezette szerelmét, Dana Grady-t. Hogy a ma estinek jobban örülne-e? Talán azt még magának sem merné bevallani.

 

11. Deidra DORSEY (Courtney Upshaw barátnője) Baltimore Ravens
Az újonc linebacker hivatalosan ugyan még nem ismerte el, hogy együtt jár a képen látható memphisi egyetemistával, de a mindig és mindenről tudó Twitter szerint a legutóbbi draft előtt jöttek össze.

 

10. Racine LEWIN (Delanie Walker barátnője) San Francisco 49ers
A 49-esek tight endje, Delanie Walker nem tartozik az NFL legnagyobb, pláne a legizgalmasabb egyéniségei közé, a barátnőválasztáshoz viszont kétség kívül van érzéke. A 28 éves játékos kedvese felkapott fotómodell.

 

9. Sarah és Ingrid HARBAUGH (Jim és John Harbaugh feleségei)
Úgy gondoltuk, ha már az idei Super Bowl az egymással versengő Harbaugh-testvérek miatt számít igazán pikánsnak, megmutatjuk a San Francisco és a Baltimore főedzőjének feleségét is. Túl sokat nem is tennénk hozzá a közös fotóhoz (a felsők segítenek az eligazodásban), azt viszont megnéznénk, hogy a következő közös családi ebéden mennyire lelkesen kéri majd el a döntőt elvesztő szakember felesége a sógornőtől a gyömbéres keksz receptjét.

 

8. Elizabeth Barry SMITH (Alex Smith felesége) San Francisco 49ers
A San Francisco korábbi kezdőirányítója, Alex Smith pechjére a helyettese parádésan teljesít, szóval ha Kaepernick nem sérül meg a döntőben, aligha lép pályára a döntőben. A Super Bowl-szereplés helyett marad az egykori Oakland Raiders-pomponlány feleség vigasztalása.

 

7. Corban FENNELL (Colin Kaepernick barátnője) San Francisco 49ers
Ha Smith kedvesét megmutattuk, az őt leváltó Colin Kaepernick barátnőjét se hagyhatjuk ki a sorból, még ha a hírek szerint már szakítottak.

 

6. Toccara JONES (Bryan McKinnie barátnője) Baltimore Ravens
A támadófalember annak idején talán maga is nézte a televízióban az Amerika következő topmodellje című tehetségkutatót, és ott figyelhetett fel az azóta már nem csak a kifutón, hanem a zeneiparban és a szórakoztatóiparban is próbálkozó Toccarára.

 

5. Sarah HINTON (Garrett Celek barátnője) San Francisco 49ers
A 49ers tight endje az NFL-ben újonc ugyan, de a komplett ligát tekintve is neki van az egyik legdögösebb barátnője. Garrett Celek barátnője ma már fotómodellkedésből él, de korábban a Hooters pincérlányaként mosolygott a vendégekre.

 

4. Adrianna BIRK (Matt Birk felesége) Baltimore Ravens
A baltimore-i centernek és a feleségének hat gyermeke van, a képet kéretik ennek ismeretében szemlélni. A hívő katolikus játékos egyébként a minap jelentette be, hogy halála után felajánlja az agyát kutatási célokra.

 

3. Tiffany HUGHLEY (Mario Manningham barátnője) San Francisco 49ers
A San Francisco wide receivere tudja, milyen érzés Super Bowlt nyerni, egy évvel ezelőtt a New York Giants tagjaként már bezsebelt egy aranygyűrűt. Barátnője, Tiffany Hughley is arra készül, hogy kétszeres NFL-bajnok WAG-ként menjen le hétfőn a közértbe kenyérért.

 

2. Shenae SAIFI (Patrick Willis menyasszonya) San Francisco 49ers
A hatszoros Pro Bowl-résztvevő linebacker tavaly októberben kérte meg az édes Sheanae kezét. Ha megnyeri a Super Bowlt, jöhet a lagzi. Ha nem, akkor is.

 

1. Courtney ECKHART (LaMichael James barátnője) San Francisco 49ers
A running back szíve már jó ideje a szöszi oregoni cheerleaderért dobog, aki szerintünk a Super Bowl legdögösebb játékosbarátnője. Jamesnek akkor is jó estéje lesz vasárnap, ha a 49ers ne adj' isten elveszti a döntőt.

 

(Forrás:/www.totalprosports.com)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik