Teljesíti-e Zlatan az ismeretlen PSG-drukker 12 kívánságát?

Vágólapra másolva!
2013.01.04. 21:31
Érdekes és egyben mulatságos kihívás elé állította a francia Paris Saint-Germain svéd csatárát, Zlatan Ibrahimovicot a zlatan.fr weboldal ismeretlen tulajdonosa.

A nevét nem vállaló PSG-drukker már Zlatan 2012-es francia fővárosba érkezésekor lefoglalta az igen értékesnek tűnő zlatan.fr domain címet, s azóta is bízik benne, hogy egy szép nap a játékos vagy a klub részéről megkeresik a webcím eladásának ügyében. Anonimitásba burkolózott főhősünk azonban nem pénzt kérne cserébe, hanem nyílt levél formájában tett közzé egy 12 pontból álló listát az oldalon, melyből a svéd csatárnak legalább egy feltételt teljesítenie kell, ha meg akarja szerezni a szóban forgó weboldalt. zlatan.fr domain címet, s azóta is bízik benne, hogy egy szép nap a játékos vagy a klub részéről megkeresik a webcím eladásának ügyében. Anonimitásba burkolózott főhősünk azonban nem pénzt kérne cserébe, hanem nyílt levél formájában tett közzé egy 12 pontból álló listát az oldalon, melyből a svéd csatárnak legalább egy feltételt teljesítenie kell, ha meg akarja szerezni a szóban forgó weboldalt.

Bevállaja-e Zlatan? (Fotó: Action Images)
Bevállaja-e Zlatan? (Fotó: Action Images)

A laza hangvételű levél egyébként angol és francia nyelven is olvasható, szerzője pedig elérhetőségét is megadta, arra az esetre, ha Zlatan vállalná a kihívások valamelyikét. Lássuk a feltételeket, egyes szám harmadik személyben címezve, ahogy az az oldalon olvasható.

1.) Ajánlj fel egy dedikált PSG-mezt, amelyre a nevemet és a következő mondatot írod: „Zlatan után te vagy a legjobb!"

2.) Lakj nálam egy teljes hónapon keresztül! Ha ez összejönne, hátralévő életem során büszkén mondhatnám: „Ibra? Ja, aki egy hónapig az én kanapémon hajtotta álomra a fejét?"

3.) Ajánlj fel három életre szóló PSG-bérletet, nekem és két barátomnak. Természetesen nem sima bérletekre gondolok, hanem olyanra, ami a VIP tribünre szól.

4.) Nyerj meg egy büntetőpárbajt ellenem a Parc de Princes gyepén. Hazai pályán játszhatsz, így nem marad mentséged, ha veszítenél.

5.) Győzz le tékvandóban! Azt hallottam, nem vagy olyan rossz benne. Mivel én ezt a harcművészetet soha nem próbáltam, ezt a pontot melegen ajánlom.

6.) Add nekem egy hajtincsedet! Sámson ereje a hajában rejlett, úgy gondolom ez nálad is hasonlóképpen működik. Ha megszerezném egy hajtincsedet, nekem is földöntúli erőm lehetne életem végezetéig.

7.) Győzz le FIFA 13-ban! Ha ezt a pontot választod, a bukásod garantált.

8.) Szerezz egy sarkazós gólt egy hivatalos meccsen 30 méternél távolabbról. Csak viccelek...ez teljességgel lehetetlen.

9.) Szó nélkül tűrd, hogy lekeverjek egy pofont! Természetesen a nagy nyilvánosság előtt.

10.) Küldj magadról egy félmeztelen képet a barátnőmnek. (Az összes pont közül ezt szívlelem a legkevésbé, egyszerűen a falra mászok, mikor meglátom a csillogást a barátnőm szemében, miközben mezt cserélsz az ellenféllel.)

11.) Intézd el, hogy Neymar játékjoga 2013 nyarán a PSG-hez kerüljön.

12.) Egyszerűen kérj meg, hogy adjam neked a zlatan.fr domaint. De szemtől szemben és francia nyelven.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik