Kolo Touré autókereskedőnek adta ki magát, hogy csajozhasson - állítja egy nő

Vágólapra másolva!
2012.11.25. 16:28
null
Kolo Touré lehet, hogy bajba került (forrás: Mirror)
Házas ember Kolo Touré, de lehet, hogy ez fogja bajba sodorni. Merthogy előállt egy fiatal modell, aki azt állítja, hogy a Manchester City védője autókereskedőnek adta ki magát előtte.

A játékos azt mondta a 22 éves Kessel Kasuisyónak, hogy Francois-nak hívják, és mindenféle drága ajándékkal halmozta el, amelyekről azt mondta, hogy amikor eladott egy járművet, mindjárt meg tudta őket venni.

Touré igyekezett titokban tartani a kilétét, és ezért – a nő állítása szerint – általában napszemüvegben és szemébe húzott baseballsapkában surrant be a lakásba. Két évig tartott a kapcsolat.

Amikor elvette két gyermeke anyját, már tartott a kapcsolat, és állítólag 1000 fontot érő gyémántgyűrűvel kérte meg térden állva Kessel kezét...

Kessel Kasuisyo (forrás: Mirror)
Kessel Kasuisyo (forrás: Mirror)

Ez így már elég bizarrul hangzik, de a modell ha már ennyit mondott, bele is lendült. Az egyik barátja ugyanis felismerte az elefántcsontparti válogatottat, majd meg is mondta Kesselnek, hogy keressen rá az interneten a kereskedő valódi nevére. Így is lett, és amikor meglátta a valóságot a nő, rendkívül elkeseredett.

„Teljesen összeomlottam. Néhány esküvői képén ott sír a meghatottságtól, pedig néhány héttel azelőtt még az ágyamban volt."

„Két vagy három héttel az esküvő után megint nálam volt. Valamikor az esküvő körüli napokban felhívott, és azt mondta, hogy visszajön Afrikából, mert éppen most adott el két autót."

„Elhittem mindent, amit mondott. Meg vagyok sértve és teljesen össze vagyok zavarodva. Lehet, hogy engem akart a második feleségének. Nem is tudom. Minden furcsa szokása egyszeriben értelmet nyert."

„Az egész kapcsolat 2010 szeptemberében kezdődött egy éjszakai mulatóban. Dumáltunk, telefonszámot cseréltünk. Aztán hazavitt. Másnap felhívott, és találkoztunk egy szállodában. Azt mondtam neki, hogy valahonnan ismerős, de elütötte azzal, hogy talán hasonlít valakire. Azt állította, hogy autókereskedő Afrikában, és jótékonysági munkái vannak."

No, ebben Touré biztosan nem hazudott, hiszen a Mentsük meg a gyerekeket-program jószolgálati nagykövete.

„Azt mondta, hogy Ghánából jött, és hogy ő is tanul még. Meg hogy az apja miniszter. Nem vagyok futballszurkoló. Azt hittem, onnan ismerős, hogy valahol már láttam az apját.”

„Vett nekem néhány szexi fehérneműt és fekete cipőt. Elmentünk a Malmaison hotelba, csókolózni kezdtünk, aztán...”

„Eltelt utána egy hét, hogy nem láttuk egymást, aztán felhívott. Néha hetente kétszer is találkoztunk. Kérdeztem tőle, van-e barátnője, de azt mondta, nincs."

2010 decemberében, azonban elmaradtak a hívások, és Kessel azt hitte, vége a kapcsolatnak.

A hithű muszlim hírében álló Touré akkor már kilenc éve együtt volt két gyereke anyjával, Awóval.

Kilenc hónap múlva azonban újra megcsörrent Kessel telefonja.

„Azt mondta, hogy találkozni akar velem, én meg mondtam, hogy jöjjön fel a lakásomra. Nagy autóval jött, a fején sapka volt, és nagy napszemüveget viselt. Azt mondtam neki, hogy tegnap volt a születésnapom, mire megkérdezte, hogy felvennék-e néhány holmit azok közül, amelyeket vett nekem. Megtettem, aztán az este az ágyban végződött."

„Legközelebb szülinapi ajándékot is hozott. aranyórát és egy 18 karátos gyémántfülbevalót. Rendszeresen felhívott, de mindig rejtett számról, úgyhogy én nem tudtam visszahívni. Gyanakodtam, de azt mondta, hogy nem akarja, hogy költségekbe verjem magam a telefonálások miatt."

„Egyszer adott nekem 500 fontot, hogy küldjem el az anyámnak Zimbabwébe. Máskor 200-at kajára, mert üres volt a hűtőm. Kérdezősködni kezdtem, hogy mit is csinál valójában, de mindig azt mondta, hogy autókereskedő. Idén januárban azt kérte, hogy legyek a barátnője, de előbb visszamegy Afrikába elintézni valami üzletet."

Kessel elmondta, hogy január és május között megint eltűnt Touré, aztán amikor visszatért, gáláns ajándékot hozott.

„Hercegnőmnek nevezett, és egy ezerfontos gyémánt és rubingyűrűt nyújtott felém. Nem volt ez eljegyzési gyűrű, de azt mondta, ez csak a szimbóluma annak, ahogy érez. Letérdelt, és azt mondta, hogy komolyak a szándékai. Egészen elbűvölt. Elkezdtem róla mesélni a barátaimnak. De amikor azt kértem, hogy lefényképezhessem, mindig visszautasított. Ezt kicsit furának találtam."

Júniusban Touré hazament Afrikába, és egy abidjani mecsetben összeházasodott Awóval. A fényképeken látszik, ahogy a fehér öltönyben álló Kolo könnyezik.

Kolo Touré boldogan házasodott meg Abidjanban (forrás: Mirror)
Kolo Touré boldogan házasodott meg Abidjanban (forrás: Mirror)

Hetekkel a házasságkötés után Touré újra megjelent a nő lakásán.

„Azt mondta, hogy el akar vinni Párizsba, mire azt mondtam neki, hogy előtte szeretnék találkozni a szüleivel. Szerinte azonban időt kellene erre még szánni, hiszen én nem vagyok muszlim, márpedig a szülei olyasvalakit képzeltek el neki, aki muszlim. Hittem neki."

Szeptemberig megint nem történt semmi. Néhány héttel ezelőtt aztán Kessel megmutatta az egyik barátnőjének azokat a felvételeket, amelyeket mégis sikerült készítenie a szerelméről.

A nő ezzel a fotóval is meglepte Kolót a fürdőszobában (forrás: Mirror)
A nő ezzel a fotóval is meglepte Kolót a fürdőszobában (forrás: Mirror)

„Azt mondta a barátnőm, hogy menjek fel az internetre, és gépeljem be, hogy Kolo Touré. No, ki is dobott mindent. Manchester Cityt, esküvői képeket, a barátnőjét, aki már a felesége. Úgy éreztem, átvert. Rögtön megértettem, miért rejtegeti az arcát, miért van rejtett telefonszáma. Remélem, mással nem játszotta el ugyanezt."

A futballista egyelőre hallgat. Az egyik közeli ismerőse szerint Kolo tagadja, hogy valaha is látta vagy ismerte volna ezt a nőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik