Videó: mennyi emlék… – íme, Dani Alves legszebb pillanatai a Barcelonában!

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.16. 11:07
Mint arról beszámoltunk, Daniel Alves bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelonával. Most megmutatjuk a 39 éves brazil futballista legemlékezetesebb pillanatait gránátvörös-kékben!

Dani Alves 2021 novemberében írt alá a Barcelonához, amelyben 2008 és 2016 között is futballozott. Az előző idényben 16 mérkőzésen szerepelt a klubban, négy kanadai pontot szerzett 1272 perc alatt, és rendre a csapat erőssége volt, lelkesedésével mindenkinek példát mutatott.

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hozzájárult, hogy visszatérhessek ebbe a klubba, és újra felvehessem ezt a csodálatos mezt. Nem is tudják, mennyire boldog vagyok emiatt… Remélem, akik maradnak, történelmet írnak ennél a klubnál, ezt a szívem mélyéből remélem. Huszonhárom címet hódítottunk el, kétszer tripláztunk, egyszer meg hat trófeát nyertünk egy idényben… Nagyon szép korszak ért véget, és kezdődik egy másik, egy még nagyobb kihívást jelentő éra. De sohase felejtsétek el: ha egy oroszlán harminckilenc éves is, attól még mindig egy őrült jó oroszlán. Visca El Barca, örökké!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik