Sevilla: óriási balhé, Nasri után egy kép miatt nyomoznak

Vágólapra másolva!
2016.12.29. 14:52
A Spanyol Doppingellenes Ügynökség (AEPSAD) vizsgálatot indított Samir Nasri, a La Ligában szereplő Sevilla labdarúgója ellen.

Az AEPSAD azt gyanítja, hogy a szezon előtt Manchester Citytől kölcsönbe érkező Samir Nasri intravénás csepegtető kezelést kapott egy Los Angeles-i klinikán a múlt héten. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szabályzata kimondja, sportolóknál csak egyértelmű orvosi utasításra, legfeljebb 50 milliliteres mennyiségig lehet alkalmazni hasonló eljárást, így az AEPSAD most vizsgálatot indított Nasri ellen. Samir Nasri intravénás csepegtető kezelést kapott egy Los Angeles-i klinikán a múlt héten. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szabályzata kimondja, sportolóknál csak egyértelmű orvosi utasításra, legfeljebb 50 milliliteres mennyiségig lehet alkalmazni hasonló eljárást, így az AEPSAD most vizsgálatot indított Nasri ellen.

A botrány kiindulópontja egészen bizarr: hackerek állítólag feltörték Nasri Twitter-oldalát, és több képet posztoltak, amelyeken a francia játékos az említett Los Angeles-i klinikán látható. Nasri később törölte a bejegyzéseket, azt írta, a fiókját feltörték, a klinika közösségi oldalán azonban még most is fent van egy kép.

Mint írják, a Sevilla kölcsönjátékosa úgynevezett „védettséget megelőző, hidratáló kezelést kapott”, ám az intézmény honlapja úgy fogalmaz, ennél az eljárásnál egyliteres adagban folyik a hidratálás.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik