Rekordhalmozó Real; Csodát tett a Fradi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.05.29. 22:55
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

A Real és Ancelotti is történelmet írt szombat este. A világ még találgatja miképpen tudta a Real Madrid 2022-ben megnyerni a Bajnokok Ligáját, mindenesetre immár 14 elsőséggel áll az öröklista élén, Carlo Ancelotti pedig első trénerként ért fel negyedszer is a csúcsra. És ha ez nem lenne elég: kilenc játékost ötödször koronáztak meg, amivel máris ott vannak holtversenyben a dicsőséglista második helyén Két oldalon minden, amit a Real–Liverpool BL-finéléról tudni érdemes.
A Real és Ancelotti is történelmet írt szombat este.
A világ még találgatja miképpen tudta a Real Madrid 2022-ben megnyerni a Bajnokok Ligáját, mindenesetre immár 14 elsőséggel áll az öröklista élén, Carlo Ancelotti pedig első trénerként ért fel negyedszer is a csúcsra. És ha ez nem lenne elég: kilenc játékost ötödször koronáztak meg, amivel máris ott vannak holtversenyben a dicsőséglista második helyén Két oldalon minden, amit a Real–Liverpool BL-finéléról tudni érdemes.

Lang Ádám ciprusi kollekciója teljes. A Nemzetek Ligája-meccsekre készülő labdarúgó-válogatott védője ráadásul a ciprusi klubfutball közelmúltbeli szárnyalásának hála egy szimpla Ciprusi Kupa-sikerrel is biztos csoportkörösnek tudhatja magát az európai kupákban…

Csodát tett az FTC, és megverte a Győrt a Magyar Kupában. A magyar női kézilabda csúcsrangadóját ezúttal Debrecenben vívták, és egyoldalas tudósításunkban kiderül, hogy az elvesztett bajnoki címért miképp vettek revansot Elek Gábor lányai, és hogy a győrieknek egy héttel a BL final four előtt hogyan fér bele ez a fiaskó.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. Benne a 90 éves százszázalékos bajnokságot nyerő Ferencvárossal, az 1962-es futball-vb önbizalom-hiányos magyar klasszisaival, az 50 éve született kenuslegendával, Kolonics Györggyel és a futballpályán is ellenünk játszó Edvard Benessel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik