Real Madrid: szerződtetik a 18 éves franica tinisztárt – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.08.31. 08:47
null
Eduardo Camavinga az előző idényben már a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott a Rennes színeiben (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a Ligue 1-ben szereplő Rennes 18 éves francia válogatott középpályása, Eduardo Camavinga a Real Madridban folytatja pályafutását. A transzfer órákon belül hivatalossá válhat. 

A Real Madrid fő kiszemeltje ezen a nyáron a PSG sztárja, Kylian Mbappé volt, ám miután a francia támadó a jelek szerint marad párizsban, a spanyol fővárosiak igazolásra szánták el magukat. Igaz, nem támadó, hanem középpályás posztra.

Egybehangzó sajtóhírek szerint pár órán belül hivatalosan is bejelentik a madridiak, hogy szerződtették Eduardo Camavingát, a Rennes mindössze 18 esztendős, háromszoros francia válogatott középpályását.

Tavaly a Rennes sajtóinformációk szerint közel 100 millió eurót kért tehetségéért, ám miután szerződése jövőre lejár – így ingyen igazolhatóvá válhatna – lejjebb vitték az árát. A Real Madrid így mindössze 31 millió eurót fizet Camavingáért, de ez az összeg különböző záradékok teljesülése esetén még nőhet.

A 18 éves középpályás a Rennes-ben nevelkedett és 88 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben. Az előző idényben a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott, piaci értékét a transfermarkt.com 55 millió euróra becsli.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik