Real Madrid: Sergio Ramos vádlisérülést szenvedett

Vágólapra másolva!
2021.04.01. 16:58
null
Lehet, hogy egy hónapig nem játszhat (Fotó: AFP)
Vádlisérülést szenvedett Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol válogatott labdarúgója, így bizonytalanná vált a játéka a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Liverpool ellen, valamint a jövő hét végén esedékes el Clásicón – közölte az MTI.


A bajnoki címvédő madridi alakulat csütörtökön számolt be róla, hogy a csapat orvosai a védő bal lábán izomsérülést állapítottak meg. A klub arról nem adott tájékoztatást, hogy a 35 éves Sergio Ramosnak mennyi időt kell kihagynia, a spanyol sajtó azonban úgy tudja, hogy felépülése akár egy hónapot is igénybe vehet.

Ramos játéka így több mint kérdésessé vált a Bajnokok Ligája-negyeddöntő keddi, első felvonásán a Liverpool ellen, illetve jövő szombaton, amikor a Barcelona elleni bajnoki rangadó vár Zinédine Zidane vezetőedző gárdájára. A Liverpool elleni visszavágót április 14-én rendezik.

Ramos – akinek a szezon végén lejár a szerződése – januárban térdműtéten esett át, és tíz mérkőzést hagyott ki. Március közepén tért vissza két klubmeccs erejéig – az Atalanta elleni BL-találkozón gólt is szerzett –, majd az elmúlt napokban a spanyol válogatott rendelkezésére állt. A nemzeti együttes három világbajnoki selejtezője közül kettőn pályára lépett, legutóbb szerdán Koszovó ellen négy percet játszhatott csereként.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik