Real Madrid: Kaká menne az MLS-be, de nem most

Vágólapra másolva!
2012.11.16. 07:04
Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója egyelőre nem kíván az észak-amerikai profiligába, az MLS-be igazolni, de nem zárja ki, hogy néhány év elteltével így tesz majd.

„Úgy érzem, nincs még itt az ideje, de remélem, egyszer játszhatok az MLS-ben” – válaszolta Kaká újságírói kérdésre azt követően, hogy a brazil válogatottal 1–1-es döntetlent játszott Kolumbia ellen.Kaká újságírói kérdésre azt követően, hogy a brazil válogatottal 1–1-es döntetlent játszott Kolumbia ellen.

A szerdai felkészülési mérkőzést New Jerseyben játszották, ezért is fogalmazódott meg a kérdés. No meg azért, mert Kaká öccse, Digao nemrégiben csatlakozott a New York Red Bullshoz – ahová egyes pletykák szerint az aranylabdás báty is elszegődik majd a 2014-es világbajnokságot követően.

„A közönség szurkolása tetszett, szeretek az Egyesült Államokban játszani. Több barátom ebbe a ligába igazolt, tőlük is sok jót hallottam, szóval nem lenne ellenemre, hogy egyszer én is játsszak itt” – táplálta a reményt amerikai rajongóiban a Real futballistája.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik