Real Madrid: hatalmas balhé az öltözőben, Ramos és Pérez összevitatkozott – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.07. 20:05
null
Megromlott az elnök és a csapatkapitány kapcsolata? (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóhírek szerint hatalmas balhé volt a Real Madrid öltözőjében az Ajax elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-kiesést követően. A királyiak csapatkapitánya, Sergio Ramos állítólag összeszólalkozott a klub elnökével, Florentino Pérezzel, aki még a kirúgással is megfenyegette.

 

Az As és a Marca egybefüggő értesülései szerint az Ajax ellen hazai pályán elszenvedett 4–1-es vereséget követően Florentino Pérez látogatást tett a csapat öltözőjében, majd kritizálta és egyenesen szégyenletesnek nevezete a játékosok mérkőzésen nyújtott teljesítményét.

A madridiak csapatkapitánya, Sergio Ramos, aki eltiltása miatt csak a lelátóról figyelhette a meccset, kiállt társai mellett, és visszaszólt az elnöknek, hogy nemcsak a játékosok felelősek a történtekért, hanem maga Pérez is, mivel nem gondoskodott a nyáron a Juventusba távozó Cristiano Ronaldo pótlásáról.

Pérez erre feldúltan válaszolt, és egyenesen kirúgással fenyegette meg Ramost. A 32 éves világbajnok középhátvéd válasza azonban talán még őt is meglepte, hiszen elmondta, ha kirúgja, akkor fizesse ki a szerződése hátralévő részét, és már ott is hagyja a klubot.

Azt, hogy megbüntetik-e Ramost a szócsatáért, egyelőre nem tudni, viszont ennél nagyobb problémái is vannak jelen pillanatban a királyiaknak. Egy hét alatt kiestek a Bajnokok Ligájából és a Király-kupából is, valamint szinte behozhatatlan hátrányba került a Barcelonával szemben a bajnokságban.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Real Madrid (spanyol)–Ajax (holland) 1–4 (0–2)
Madrid,Santiago Bernabéu Stadion, 77 013 néző.Vezette:Felix Brych (német)
REAL MADRID:
Courtois – Carvajal, Varane, Nacho, Reguilón – Modric, Casemiro (Valverde, 87.), Kroos – Lucas Vázquez (Bale, 29.), Benzema, Vinícius Júnior (Asensio, 35.).Vezetőedző:Santiago Solari
AJAX:Onana – Mazraui (Veltman, 80.), De Ligt, Blind, Tagliafico – F. de Jong, Van de Beek, Schöne (D. de Wit, 73.) – Zijes, Tadics, David Neres (Dolberg, 74.).Vezetőedző:Erik ten Hag
Gólszerző: Asensio (70.), ill. Zijes (7.), David Neres (18.), Tadics (62.), Schöne (72.)
Kiállítva: Nacho (93.)
Továbbjutott: az Ajax, 5–3-as összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik