Real Madrid: Ancelotti is meglepődött a brazil szövetség elnökének bejelentésén

Vágólapra másolva!
2023.07.14. 10:04
null
Carlo Ancelotti is meglepődött a brazil szövetség elnökének bejelentésén (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) elnöke, Ednaldo Rodrigues egy televíziós interjúban kijelentette, hogy a jelenleg a spanyol Real Madridot irányító Carlo Ancelotti lesz 2024 nyarától a brazil válogatott szövetségi kapitánya, addig pedig Fernando Dininz irányítha az ötszörös világbajnok „selecaót”. Az ügyre most az olasz szakember is reagált.

 

A Marca írta meg, hogy Ancelottinak nincsenek kétségei jövőjét és a Real Madrid iránti elkötelezettségét, illetve csodálatát illetően, s boldogan tért vissza a csapathoz. Az olasz szakember arról számolt be a lapnak, hogy felhívta Ednaldo Rodriguest, hogy eloszlasson minden kétséget a Real Madrid iránti elkötelezettségével kapcsolatban.

Ancelotti meglepődve fogadta a CBF elnökének bejelentését és világossá tette, hogy számára a jelenben és a jövőben is a Real Madrid jelenti a prioritást.

A szakember szerződése egyébként 2024 nyaráig szól a királyiaknál, s most jelezte Ednaldo Rodriguesnek, hogy csökkentse a hasonló kijelentései számát és az Ancelottira tett nyomást, ugyanis az olasz megerősítette, hogy nem kötött szerződést a CBF-fel, s ötödik idényét is megkezdi a Real Madridnál.

A lap szerint Rodrigues beszélt José Ángel Sánchezzel, a Real Madrid vezérigazgatójával, hogy ismertesse a helyzetet, mert a királyiak vezetőségi tagjai sem értették a szövetségi elnök kijelentését.

A Marca cikkét azzal zárja, hogy bár a spanyol csapat Ancelotti vezérletével kezdi az idényt, a labdarúgásban nincs kizárva egyetlen lehetőség sem, a brazil szövetségnek pedig 2024. június 30-ig várnia kell a bejelentéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik